Limetal

Ke kampani "PÁLÍ! nás to taky", která si klade za cíl šířit mezi děti a rodiče důležité informace o nebezpečí a strašlivých následcích popáleninových úrazů, se přidávají další Moraváci!

Tentokrát se k nám přidali draví rockeři a skvělí muzikanti - kapela Limetal! Děkujeme za vaši podporu, vyjádřenou fotkou s plakátem "PÁLÍ! nás to taky" a jejím šířením mezi své fanoušky. Celých 95% popáleninových úrazů by se nemuselo vůbec stát, kdyby popálené děti a jejich rodiče věděli, kde všude číhá nebezpečí a jak strašlivé následky může opaření, popálení, poleptání nebo zásah elektrickým proudem mít. Díky vám se tyto důležité informace dozví další desítky lidí.

Kapela Limetal navíc společně se svým fanklubem pomáhá dětem s rakovinou prostřednictvím Nadačního fondu dětské onkologie Krtek! Je to jen další důkaz toho, že rockeři mají obrovské srdce!

Taky moc díky Radimu Loučkovi a Ivetě Gajdošové, kteří se do kampaně na Moravě pořádně obuli a pomáhají tak kampaň šířit dál a dál!    

Limetal

O velkém srdci muzikantů ze skupiny Limetal svědčí i tato krásná píseň o dívce, která nevynechala žádný z koncertů a stala se tak prakticky součástí kapely. Osud jí však na tomto světě vyměřil jen velmi krátký čas... 


 

Limetal