ZŠ Sedlec-Prčice

Dne 21.6. 2019 se žáci ZŠ Sedlec-Prčice zúčastnili preventivního programu proti úrazům popálením PÁLÍ!

DĚKUJEME této škole, za krásné přijetí, ochotu, vstřícnost, skvělou organizaci. Za to, že své žáky učí nejenom dle osnov, ale že v nich rozvíjí dobro, čest, pomoc druhým. 

DĚKUJEME žákům této školy, za mimořádnou pozornost a trpělivost. Ać týden před začátkem prázdnin, pár dnů po ukončení klasifikace, sice ještě ve škole, ale myšlenkami již na prázdninách, byly skvělí a velmi pozorně a aktivně se účastnili celého náročného programu s nelehkým tématem. Máte náš obdiv a velký dík! 

A nám všem z AVALONE a všem, kdo nám pomáhají a podporují,  se dostalo jednoho z největších ocenění za celou dobu naší činnosti. 

"Po skončení přednášek se škola vyprázdnila. Po rušném dni nastalo ticho a prázdno. Já jsem ještě sklízela notebook, vypínala promítání a balila své věci. Při odchodu se třídy jsem na zemi u dveří uviděla popsaný bílý list. Sebrala jsem ho. Byl nadepsaný "Pálí to". Byl pro nás. Přečetla jsem si ho. A rozslzela se dojetím. Povyrostla hrdostí. A naplnila se další velkou silou... " - Iv. N.

sedlecwww anonym aaa

Činnost nás všech, kteří se podílíme na činnosti, propagaci, podpory, šíření AVALONE, má smysl. Chrání naše děti před úrazy popálením.  A ukazuje nám, že v našich dětech je dobro, odvaha, touha pomáhat. Že mají velké srdce. 

NAŠE ČINNOST MÁ SMYSL. 

A prosíme toho statečného chlapce, který nám vystavil takto obrovské ocenění, aby se nám ozval. Napsal, zatelefonoval. Píšeš, že by si se chtěl k našemu projektu přidat. Nám to bude velkou ctí. Už ted jsi jedním z nás. A těšíme se moc, až Tě poznáme osobně. Jsi pro nás velká posila již teď. MOC TI DĚKUJEME! (tel.:702 960 090, e-mail: iv@avalone.cz)

sedlec www1

sedlecwww c

sedlec www2

sedlec wwwb

sedlec www3

sedlec www5

sedlec wwwd

sedlec www4

DĚKUJEME S VELKOU ÚCTOU! 

Podtitulková scéna. 

"Moc obdivujeme odvahu chlapce, kterou prokázal při psaní tak silného dopisu pro nás. Jistě o přestávce, potají...Obdivujeme jeho hrdinství a důvtip, který musel prokázat, aby se mu podařilo svůj dopis pro nás doručit na to správné místo. Dopis byl nalezen, udělal nám obrovskou radost a posílil nás. A prosíme všechny, nyní nám pomozte najít toho hrdinu."- bojovníci AVALONE 

sedlec wwwanonym x


 

ZŠ Sedlec-Prčice