Iveta Gajdošová,

žena, která během prvních pár týdnů dokázala rozšířit prevenci ochraňující děti před strašlivými úrazy popálením mezi dalších 144.303 lidí. Každý z těchto lidí má ve svém okolí další a další děti... Ochrana se tak šíří mnohonásobně dál. Kampaní PÁLÍ! NÁS TO TAKY. http://pali.avalone.cz/pali-nas-to-taky

 „..řeknu vám proč to dělám. Není mi to jedno. A nemám na to, abych pomohla finančně. Miluji rockovou hudbu,a protože se občas pohybuji mezi muzikanty, rozhodla jsem se zkusit to aspoň takto, že jim jen v kostce řeknu o co jde, a pak je poprosím o fotečku... „

„… fotečku...která se stane součástí kampaně PÁLÍ! a spolu s pomocí muzikantů a jejich fanoušků a s dalšími odkazy na naši činnost, na odkazy o úrazech, následcích, prevenci, šíří pomoc dál a dál..

Ivetka, s velkou skromností, aniž by jí to tak vůbec přišlo, pomáhá daleko více, než-li jde pomoci penězi. Její pomoc je v tomto případě dokonce penězmi nedocenitelná. Žádná dětská bolest penězi vyjádřit ani nelze. A každý správný rodič, by dal miliony za to, aby tu bolest a následky jeho děti nikdy nepoznaly.

A převedeno přeci jenom na finance...Léčba středně těžkého úrazu popálením stojí cca 2.000.000,- Kč. Léčba těžkého úrazu popálením přes 4.000.000,-Kč. Léčba a bolest nekončí propuštěním z nemocnice. Následky jsou celoživotní.

95% těchto úrazů LZE PŘEDEJÍT.

 Ivet je na začátku. A je jasné, že mezi těmi 144.303 lidmi, mezi které prevenci během prvních týdnů rozšířila, je minimálně několik dětí, které díky ní, nikdy nepoznají úraz popálením, strašnou bolest a nedozírné následky.

ivet wb

ivet wd

Ivet má k hudbě velice blízko. Mimo jiné patří k týmu české hardrockové kapely Limetall: https://limetall.cz

Která s námi šíří prevenci již delší dobu: http://pali.avalone.cz/news/106/50/Limetal/d,Template1200-news-detail-kampan

Limetal

ivet aw  limet

ivet wc

I jedna křehká žena, dokáže pohnout sakra silným světem. 

ivet aaw

S VELKOU ÚCTOU DĚKUJEME. 


 

Iveta Gajdošová