Visací Zámek

S velkou hrdostí a radostí oznamujeme, že k boji proti úrazům popálením, se přidali pánové Jan „Hony" Haubert, Michal „Pixies" Pixa, Vladimír „Savec" Šťástka, Ivan „Hroch" Rut, Jiří „Sweet P" Pátek.

VISACÍ ZÁMEK!

VISACÍ ZÁMEK PÁLÍ

Mistři, kteří dokazují a názorně ukazují, že čas je veličina relativní. Že lze do statisíců lidí naplno vysílat energii, radost, odvahu a naději ve formě hudby nejen 10 let, nejen 20 let, 30 let, ale i 37 let a dál a dál…A to plnou silou.

VZ WZ

VZ wa

Děkujeme celému „punkovému království", za tak obrovskou pomoc v boji proti úrazům popálením a v pomoci dětem a lidem po devastujících úrazech. S ohromnou pomocí Visacího zámku dostaneme prevenci mezi další statisíce fanoušků. Jejich rodiny, jejich děti, jejich vnoučata. Při faktu, že 95% úrazů popálením lze předejít, společně ochráníme další a další děti od strašné bolesti a ještě horších následků. 

vz wc

Hudba je silná forma energie. Hudebníci jsou novodobí šamani. Dokáží energii přijímat, v sobě akumulovat, přetvořit do tónů a znásobeně předat dál. Mezi stovky, tisíce, miliony lidí. Jsou to lidé s velkým darem. A s velkým srdcem.

Dokáží také vyslat silnou myšlenku, dobro, pomoc. A mnohonásobně vše znásobit. 

vz wd

Díky tomu vzniká i to, čeho jsme svědky.

PÁLÍ! NÁS TO TAKY.

Nejsme lhostejní k neštěstí druhých. Umíme pomoci. Dokážeme zároveň i ochraňovat další. A neštěstí tím předcházet. Ochráníme-li jedno jediné dítě, tak naše snaha stojí za to. Má to smysl!

https://visaci.cz/

DĚKUJEME. 


 

Visací Zámek