Pomoc libereckých hokejbalistů obrovsky zesílila

Zveřejněno: 12.srpna 2019

Liberečtí hokejbalisti pomohli dětem po úrazu popálením a zajistili svým ohromným finančním darem preventivní program PÁLÍ! pro více jak 500 dětí v libereckých školách.

Silní, drsní, chlapi, ostřílení z bojů, dříči. A přesto jim není pomoc dětem po úrazu a ochrana dětí zdravých, cizí. A jdou do ní naplno a ještě víc. Jako do všech svých bojů. 

hl a

K naší kampani PÁLÍ! NÁS TO TAKY se přidali v květnu 2019. Od té doby s námi bojují proti úrazům popálením a šíří prevenci.

Dne 10.8. 2019 nás, včetně dětí po popáleninovém úrazu, pozvali na Hokejbalový turnaj o pohár primátora města 2019. Pozvání jsme s nadšením přijali. A těšili jsme se na ukázky bojů hokejbalových.

Hokejbalisté nás dojali hned po příjezdu krásným přivítáním, výborným pohoštěním a svou srdečností a zájem. A ohromili a rozslzeli chvíli poté. A to finančním darem ve výši 22.800,- Kč. Tyto finance použijeme k rožšíření našeho preventivního programu PÁLÍ! do libereckých škol, k více než 500 dětem. Ochráníme tím společně několik dětí od úrazů popálením, nepředstavitelné bolesti a strašných celoživotních následků. 

"Hokejbal není jen o tom srazit se u mantinelu, dát gól, nebo udělat pěkný zákrok! 
Dnes to bylo o touze pomoci potřebným. Pro organizaci AVALONE jsme vybrali 22.800,- Kč.  Jsme moc šťastní, že jsme mohli pomoci a moc děkujeme všem zúčastněným za příspěvky.
Poděkování patří i sponzorům, díky kterým jsme mohli částku rozšířit: Maso Rydval, Maso Klouček, pivovar Konrád a Dobrotety pro Liberec" - Hokejbalová liga Liberec

Tento dar je o to silnější, že hokejbalisté i když touží po svém novém hřišti, tak tuto touhu odsunuli a řekli si: „Pomůžeme těm, co to potřebují více než my!"

hl yy

hl xx

hl b

hl yyy

Duben 2019. 

Hokejbal Liberec Pálí

O tři měsíce později svou pomoc dokázali rozšířit takto:  

hl ff

Velmi děkujeme Hokejbalovému spolku Liberec, panu předsedovi Jiřímu Duškovi, Lukáši Horáčkovi a a všem dalším bojovníkům a skvělým chlapům z týmů L2Hockey Gajary Flames, HC Nordics Most, Vosy Liberec, Draci Kladno, Wild Beast Liberec,  Popi Tým,  Medvédi Liberec a Zelenáči.  Jsme poctěny dary od firem Maso Rydval, Maso Klouček, pivovar Konrád a Dobrotety pro Liberec. 

S velkou úctou DĚKUJEME! 

KALENDÁR FILIP VITEZ

meč a


 

Pomoc libereckých hokejbalistů obrovsky zesílila