I rakovina nás PÁLÍ, jako každá jiná bolest dětí

Zveřejněno: 31.srpna 2019

Před nějakým časem jsme na našem Facebooku zveřejnili prosbu o pomoc malému Toníkovi, který je nemocný rakovinou a nutně potřebuje transplantaci kostní dřeně. V příspěvku jsme zejména prosili o nové registrace do Českého registru dárců krvetvorných buněk. Každá nová registrace totiž může přinést shodu s někým, kdo ji toužebně vyhlíží. Každá nová registrace může zachránit konkrétní lidský život.

Zájem o tento příspěvek předčil všechny naše představy! Prosba se z naší FB stránky dostala k 1.134.562 lidem, přes 17.000 lidí příspěvek sdílelo a rozsáhlá diskuze, která se pod ním rozvinula čítá 897 komentářů. 

Co je však důležitější, nezůstalo jen u sdílení a lajkování, ale lidé k nám na AVALONE začali posílat pro Toníka dárky a především A HLAVNĚ (!), dle zpětných vazeb z registračních středisek, SKOKOVĚ NAROSTL POČET REGISTROVANÝCH DÁRCŮ KOSTNÍ DŘENĚ! Wau! Dobro v lidech je a velká touha pomáhat. A my za to moc děkujeme.

Dárky pro Toníka již čekají v Praze, až si je vyzvedne jeho maminka. A my věříme, že se brzy najde i ten dárek nejdůležitější - kostní dřeň, která Toníkovi zachrání život.

A protože nás PÁLÍ jakákoliv bolest dětí, nejen ta způsobená popáleninovým úrazem, připojujeme se k boji s dětskou rakovinou a chystáme pro vás v tomto směru další překvapení.

tonik

avengers


 

I rakovina nás PÁLÍ, jako každá jiná bolest dětí