"Jsem pro každou špatnost, ale mnohem více pro každou dobrou věc!" 

Věřili by jste, že existuje PAN GRAFIK, kterému v sobotu dopoledne zašlete 13 fotografií, několik stránek textu a on vám tu samou sobotu odpoledne, po pár hodinách, pošle ten zaslaný "chaos" v dokonalé podobě kalendáře? A nechce za to žádnou odměnu?

Ano, existuje. Pan ONDŘEJ MUSIL. 

Ondřej Musil je profesionální grafický designér, kreativní konzultant a volnomyšlenkář, duší umělec. Je vždy ten, kdo hýří na všechny strany nápady a pak se v týmu snaží některé z nich, tedy ty kvalitní, realizovat. Profesi grafika se věnuje již přes 11 let. 
Žije v Liberci, což je město vzhlížející k ikonickému Ještědu, kde není nouze o zajímavé události, lidi a místa. A o inspiraci.

Ondrovou největší láskou a životním pohonem jsou dvě dcery a úžasná žena, a také bláznivý kocour, který to vyvažuje.

Ondřej Musil je také autorem krásné grafické úpravy našeho prvního benefičního kalendáře PÁLÍ! 2020. Svým uměním mu vtiskl neodolatelný půvab a zároveň drsnou realitu a naléhavost. 

musil_4

Ondra je však autorem také mnoha dalších nádherných grafických děl, jako je např. lunární kalendář. K němuž dodává: "Po obrovském zájmu jsem stejně jako loni vytvořil Lunární kalendář 2020, no a dávám ho všem znovu úplně zdarma. Ať dobře slouží". Stáhnout si ho můžete zde: https://ondrejmusil.wordpress.com/2019/09/11/lunarni-kalendar-2020/?fbclid=IwAR3UbIxa4bavfL_YrFtJ0QTZ1Hi7Y4NxSLXMM6nJlBctk3bc1Vmmysoul0E

musil_2

musil_3

musil_1

Krom grafické geniality je Ondřej nadán také spisovatelským talentem. Je autorem krásné knihy s názvem Jedenáct snů, kterou si zdarma můžete přečíst zde: https://ondrejmusil.wordpress.com/2017/10/02/jedenact-snu-ma-prvni-kniha/?fbclid=IwAR1lHC-DWpXAnlzWM6ycXvBeUUkRo6leFwFv5v60kLdTUi31y60l42IDI5Y

A autorem rozepsané knihy Nar Dun - Strážce duší, do které můžete nahlédnout zde:  https://ondrejmusil.wordpress.com/pribeh-dusi/?fbclid=IwAR3PRHbHeciZOpE2axB5pKryLy0VFvjhVCG0t0lqoSwFl586lLR4-4-fUhY

Pomoci Ondřeje Musila si velmi vážíme a ceníme. A těšíme se na další společné projekty. Do kterých vnese svou fantazii a své krásné vnímání světa. 

DĚKUJEME. Je nám ctí. 

paragon-design.cz/
ondrejmusil.wordpress.com/
www.facebook.com/Paragon.grafik/


 

Ondřej Musil