KYTARY.CZ posílili boj proti úrazům popálením

Zveřejněno: 11.listopadu 2019

KYTARY.CZ se svou obrovskou silou a srdcem, přidali k boji proti úrazům popálením a k pomoci již dětem popáleným. Borci a srdcaři, kteří „hudba“ jsou. „Hudba není to, co děláme. Hudba je to, co jsme"

Firma KYTARY.CZ dostane prevenci proti úrazům popálením, danou do benefičního rockového kalendáře PÁLÍ! 2020, do stovky domácností. 

Vyšle do světa kalendář, do kterého vložili svou sílu a boj děti po těžkém úrazu popálením, podpořeny silou stovky hudebníků, kteří tyto děti obrovsky podporují. Tito hudebníci vědí, znají a ví. Bojují a pomáhají. Kapely Kabát, Pipes and Pints, Dymytry, Visací zámek, Vypsaná fixa, SPS, The Scoffers, Krucipüsk, M.Z.H., Totální nasazení, Projekt Parabelum, Tři sestry, E!E. 

Nyní již bojují a pomáhaji i KYTARY.CZ. https://kytary.cz

S velkou úctou DĚKUJEME!

kytary.cz d
Kytary.cz jsou tradiční český prodejce hudebních nástrojů a zvukové techniky. Provozuje ji ryze česká společnost AUDIO PARTNER s.r.o.
"Milujeme hudbu a vše okolo ní. Tuto vášeň sdílíme s našimi zákazníky z 10 zemí Evropy".

Tato firma dokázala neuvěřitelné. Začínala v roce 2000 s obchůdkem o rozloze 16 m/2. Od té doby dokázali vybudovat nejluxusnější a největší prodejnu hudebních nástrojů v České republice. Tu dnes najdete v ulici Mezi vodami 23 v pražských Modřanech. Zde se na jednom místě nachází obrovské logistické centrum odbavující objednávky do celé Evropy a krásná, dvoupatrová a velkoryse prostorná prodejna, v níž si vyberete z tisíců hudebních nástrojů renomovaných světových a českých výrobců.

Zde zažijete novou éru zkoušení a nákupu hudebních nástrojů.

kytary.cz c

kytary.cz a

kytary.cz b

Info o kalendáři PÁLÍ! 2020: http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali2020


 

KYTARY.CZ posílili boj proti úrazům popálením