Den zdraví Sedlčany

Dne 11.9. 2019 jsme se rozšířili prevenci mezi dalších 630 dětí z mateřských, základních a středních škol. Dále mezi maminky s dětmi, mezi dospělé. Mezi více než tisíc dalších lidí. 
Poprvé se do této akce s námi pustil bojovník největší z největších. Denny. Chlapec, který po popáleninovém úrazu dva roky bojoval o svůj život. Chlapec, který proto, aby přežil, musel obětovat půlku svého těla. Denny měl u dětí i dospělých velký úspěch. S ohromnou trpělivostí odpovídal na různé otázky, z nich některé byly doslova „natělo". A dal to! Celých 13 hodin, včetně cesty!
Tuto tak potřebnou akci firmy uspořádala Mediterra-sedlčanská nemocnice. Meditera tak oslavila Den zdraví na náměstí T.G.Masaryka, bohatým programem, na kterém jsme měli tu čest, se již podruhé podílet. Program Mediterry byl sestaven z ukázek správné techniky resustitace, chirurického poradenství, onkologické poradny, fyzioterapie, měření tlaku a cholesterolu.
Děkujeme nemocnici Mediterra-Sedlčany, že spolu s námi šíří informace o popáleninových úrazech. O prevenci před nimi. 95% těchto strašlivých úrazů lze předejít.

Děkujeme této nemocnici také za to, že se již vloni, přidali k naší kampani „PÁLÍ! nás to taky. Jejich podpora pro nás znamená velmi moc. Je to podpora vyjádřená lidmi, kteří svůj život zasvětili záchraně lidských životů. Lidmi, kteří se s úrazy setkávají v první linii. Lidmi, kteří se s úrazy setkávají v jejich nejsyrovější podobě a...bojují. Pomáhají. Vyhrávají.

Velmi nám při této akci pomohli dary z veřejné sbírky uspořádané ČSOB v rámci programu ČSOB  pomáhá regionům. DĚKUJEME. 

dzk

dzm

dzn

dzh

dzb

dzc

dz a

dzd

dzg

dzf

dzl

palinemocnice

dzj

POVEDLO SE! 


 

Den zdraví Sedlčany