VeryHero a PÁLÍ. Dobra není nikdy dost.

Zveřejněno: 16.listopadu 2019

Připojuje k myšlence projektu VeryHero-šíření dobrých skutků. Které lze šířit i díky aplikaci do mobilních telefonů VeryHero, kterou tři roky vyvíjel, vymyslel a zaplatil Jan Protheus Macků. Zpěvák a textař Dymytry.

"Jeden dobrý skutek může změnit život, jeden člověk může změnit svět." -Jan Protheus Macků

https://veryhero.eu/index.php/cs-cz/

veryhero a www

Protheus-člověk, proplouvající dnešním světem, hodně věcem nerozumí a diví se, jak jsou lidi podivní a k světu slepí. A tak se rozhodl to změnit. Tři roky vyvíjel aplikaci VeryHero pro mobilní telefony, kterou vymyslel a zaplatil. Cílem aplikace je motivovat uživatele dělat dobré skutky.

Je to skutečný člověk, nebo vymyšlená postava z filmu? Je to skutečný člověk Jan Protheus Macků, zpěvák a textař DYMYTRY. Je to skutečná aplikace VeryHero. https://veryhero.eu/index.php/cs-cz/. Dobrých skutků není nikdy dost a tak se k myšlence VeryHero připojujeme. Začali jsem ji šířit i pomocí našeho vánočního balíčků PÁLÍ! 2020, který šíří pomoc, hrdinství a dobré skutky. Obsahuje rockový benefiční kalendář PÁLÍ! 2020, kterým bojujeme proti úrazům popálením, knížečku PÁLÍ a plakáty VeryHero.

veryhero pálí www

Myšlenku šíření dobra rozšíříme do škol s každým naším preventivním programem PÁLÍ. 

DĚKUJEME VeryHero. 

"Když rozzáříte své vlastní světlo, ostatní se podvědomě přidají."-Nelson Mandela


 

VeryHero a PÁLÍ. Dobra není nikdy dost.