Divadelní ochotníci Sedlčany

"O tom, jak moc to děti PÁLÍ, se toho málokde píše a ten, kdo neměl tzv. "štěstí v neštěstí" na to spíše nerad vzpomíná.:( Proto jsme se rozhodli přidat ruku k dílu a pomoct spolku Avalone v primární prevenci a upozornit na nebezpečí popáleninových úrazů, které se z 95 % vůbec nemusely stát! Díky této kampani můžete i Vy upozornit na toto nebezpečí a jejich mnohdy tragické a devastující následky..."-za sedlčanské ochotníky, R. Otradovec, režisér a herec. 

ochotníci abbb

Umělci - lidé, kteří nás dokáží vnést do říše fantazie. Do tajuplných příběhů, do příběhů plných lásky, humoru, ale i odvahy, statečnosti, odhodlání a boje. Tím vším nám pomáhají pečovat o naši duši.

Protože: „Tam, kde jsme přestali tancovat, zpívat, opájet se příběhy, nebo nacházet uklidnění v tichu, tam jsme ztratili svoji duši.“- G. Roth


Sedlčanští ochotníci-umělci tělem i duší. Jejichž spolek již existuje minimálně od roku 1841. Dokáží se oprostit od každodenních starostí, vnésti se do fantazide a příběhu a jakýmsi kouzlem ho předat nám.

A nejenom to. Dokáží předat i lidskost, podporu a pomoc. S velkou úctou k Vaší činnosti

DĚKUJEME.

ochotníci d

ochotníci a

ochotníci b

ochotníci c

www.ochotnici-sedlcany.cz


 

Divadelní ochotníci Sedlčany