Bojovníci z Avalone. Letní pobyt, srpen 2018

Zveřejněno: 30.srpna 2018

Náš druhý letošní letní pobyt vznikl velmi spontánně a rychle. Stal se z něj pobyt poznávací. Poznávání nových nádherných míst naší krásné vlasti a co je ještě více cennější-poznávání mnoha dobra v mnoha lidech. 

"Skotské hry na zámku Sychrov? Skotské ??? Pozítří?...Tam musíme být!" Rychlá organizace, skvělé sehrání celého týmu. Druhý letošní, předem neplánovaný, letní, poznávací pobyt je tu! Sice pouze desetidenní, ale s poznáním tolika krásný míst, užasných lidí a jejich skvělé činnosti, nám do té doby neznámé. Po vzájemném poznání se, se mnozí z nich přidali také k naší kampani: "PÁLÍ! nás to taky"

 http://pali.avalone.cz/pali-nas-to-taky

Vítejte v pokračování našeho "Nekonečného příběhu" 

Skotské hry na zámku Sychrov slavili letos svou plnoletost. Konaly se poosmnácté. My zde byli poprvé. A ne naposled. Je to nádherné setkání hudebníků, tanečníků, sportovců, řemeslníků, siláků a lidí milujících skotskou kulturu, za doprovodu všudypřítomné skotské hudby, tance a krásné nálady. A samozřejmě whisky. Více:

 http://pali.avalone.cz/news/36/50/SKOTSK%C3%89-HRY-NA-Z%C3%81MKU-SYCHROV%C4%9A

 

skot hry h1

skot.hry b1

 

skot.hry a

skot hry f V.T+kluci b

 

Hrdinové www 2

skot hry tanec

skot hry kapela

skot hry konec b

Po oslavách na Sychrově následoval odpočinkový a relaxační den. 

dřína a

dřína b

dřína c1

A protože chceme být siláci, jako vítěz a rekordman všech skotských disciplín Vladislav Tuláček, tak trénujem i v noci. 

Hod kládou www

Po odpočinkovém a relaxačním dni, plném odpočinku, jsme vyjeli dobít historické město Tábor. Vyrazili jsme plni odhodlání dobít i hvězdné nebe skateboardingu. Na pozvání borců a mistrů v tomto sportu - TaBoard.cz a TaBoard Skate School. Nejprve jsem navštívili kemp Karvánky, kde jsem se vykoupali a dívali se na umění jízdy na wakeboardu. Osvěženi jsme se vydali do skate areálu v Táboře. 

Více: http://pali.avalone.cz/news/37/50/TaBoard-Skate-School-a-AVALONE

Nejdříve porada a pozorování.

taboard www Tabor a

Pak božská jízda. 

taboard www tabor d

taboard www tabor b

taboard nov b

taboard nov c

taboard www tabor ddd

A zakončení ve skateparku v Sedlčanech. 

taboard www večer a

No a na závěr pobytu jsme si řekli, že uděláme radost také někomu my. 

Zdeněk Růžička je startovač i motor a pomáhá nám hrozně moc. Už jen tím, že je s námi. Zajedem ho překvapit a pozdravit na festival Valník do Slaného! Poprosili jsme předem hlavního pořadatele, pana Sváťu Švába, mimochodem také vynikajícího hudebníka.  Okamžitě nám vyšel vstříc s tím, že si nás osobně vyzvedne a dovede na backstage za SPS. Dohodnuto. Všechno klaplo na jedničku. 

Radost ze setkání byla  na obou stranách veliká. 

SPS Valník www

A my zažili nejenom krásné přivítání, ale i obrovský aplaus a jásot tolika fanoušků! Prý jsme hrdinové. 

DĚKUJEME! 

Během naší krátké návštěvy festivalu vznikla nová přátelství a spolupráce. Oslovila nás zde mladá žena, z Janských lázní, že by pro naše bojovníky moc ráda zařídila ozdravný pobyt zdarma...Během pár dnů to dokázala.

Poznali jsme další kapelu, která nás chce podpořit a tím pomoci s naší kampaní "PÁLÍ! nás to taky. Skvělí Projekt Parabelum. 

Zdá se to být pár dnů. Ale poznali jsem tolik hodně skvělých lidí. A tolik dobra v nich. A sílu přenášet to do skutků. 

Toto není zakončení příběhu. Je to "Nekonečný příběh". A krásně se k tomu hodí písnička "Pořád dál", kterou nám Zdeněk Růžička a kapela SPS na festivalu věnovala a naživo zahrála. I s velkým poděváním. Ale...my děkujeme jim. 


 

Bojovníci z Avalone. Letní pobyt, srpen 2018