ALDOR, oživujeme kvalitu

"Dokud ti nedá život druhou šanci, tak si ho nezačneš pořádně vážit."

Devatenáctiletý Denny přišel v důsledku těžkého úrazu elektrickým proudem o celou dolní polovinu těla včetně pánve. Pro mladého, skoro dvoumetrového muže, který žil bohatým životem oblíbeného teenagera, se tím prakticky zhroutil celý svět. Když se objevila možnost, že by Denny mohl získat protézy nohou, po kterých sice nebude moci chodit, ale s kterými se bude na svém vozíku konečně znovu cítit jako úplný člověk, Dennymu se jeho potemnělý svět opět trochu rozzářil.

Nohy přislíbil Dennymu zhotovit sochař a výtvarník, MgA. Radek Nivnický, který se specializuje na tvorbu realistických figurín a dekorací. A slíbil je vyrobit zdarma, jen za cenu materiálu. Nicméně ani tato částka nebyla úplně zanedbatelná a tak jsme hledali ochotné partnery, kteří by nám s financováním Dennyho nohou pomohli.

Oslovili jsme také firmu ALDOR s.r.o., která nezaváhala a ihned přislíbila zafinancovat materiál v plné výši. Není to zdaleka první pomoc, které se nám a našim popáleným bojovníkům od firmy ALDOR s.r.o. dostalo.

Proto je nám velkou ctí, přivítat ALDOR do vznikající rodiny našich partnerů. Děkujeme!


 

ALDOR, oživujeme kvalitu