PÁLÍ! to i Hotel U Kabinky Janské Lázně

Zveřejněno: 9.října 2018

Neuvěřitelných 48 hodin

Na Slánském Valníku, kde jsme fotili fotku do kampaně "PÁLÍ! nás to taky" s kapelou SPS, jsme byli osloveni s překrásným darem. Třídenní pobyt v Hotelu U Kabinky v Janských Lázních pro naše popálené bojovníky. Provozovatel hotelu, společnost K+K Ski School, nám připravil královské ubytování a krásný zážitkový program.

Janské Lázně se nachází v náručí malebné podkrkonošské přírody, takže ačkoliv se člověku naše luxusní apartmá skoro ani nechtělo opouštět, vyrazili jsme ven do přírody a za báječným programem, plným krásných zážitků a překvapení.

První den jsme navštívili lanovou dráhu, kde jsme obdivovali odvážlivce, kteří vysoko ve stromoví lezli po lanech. V kouzelné krkonošské chaloupce jsme si vyzkoušeli výtvarné dílničky a odnesli si vlastnoručně malované keramické hrníčky. Večer jsme strávili v lázeňském bazénu s výřivkami, protiproudy či podvodní sopkou. První půlden byl za námi a my, plni dojmů, nedočkavě ulehli, ať už je další krásný den.

Ráno nás čekala královská snídaně s báječnou obsluhou, po které jsme se vypravili na procházku Stezkou korunami stromů. Byl to neskutečný zážitek, který se vůbec nedá popsat, ale prostě se musí zažít! Procházíte se v korunách stromů a stoupáte stále výš a výš a výš... a cítíte se tam nahoře naprosto božsky! Tak vysoko nad všemi najednou úplně bezvýznamnými problémy a všedními starostmi! Stezka korunami stromů v Janských Lázních nám ukázala svět z ptačí perspektivy, ale také - a to je její unikát - z perspektivy živočichů, žijících pod zemí. Naprosto neskutečný zážitek!

Poslední den pro nás naši báječní hostitelé připravili terénní koloběžky, vybavili nás mapou a vyslali nás lanovkou na vrchol Černé hory. Dolů jsme projížděli nádhernou krkonošskou přírodou, viděli vřesoviště a čekali, že každou chvíli potkáme Krakonoše s jeho čarovnou holí a sojkou hlídačkou. Byla to opět naprostá nádhera!

S dojetím děkujeme majitelům Hotelu U Kabinky, všem zaměstnancům a instruktorům K+K Ski School za těch neuvěřitelných 48 hodin, které pro nás připravili! Ještě teď nemůžeme uvěřit, kolik krásných dojmů, prožitků a zážitků lze vůbec v tak krátkém čase pojmout. Přáli bychom to vám všem, až budete mít cestu do Krkonoš, určitě se v tomto malebném zákoutí zastavte. Lidé jsou zde úžasní, prostředí nádherné a příroda božská!

Děkujeme také, že se vás osudy popálených bojovníku natolik dotýkají, že pro ně dokážete připravit tak nádherné zážitky a dary! Že nám fandíte a pomáháte. Že vás to PÁLÍ! s námi. http://www.hoteljanskelazne.cz/kontakt/

JL www 00

JL www 01

JL www 1

JL www 3

JL www 4

JL www 51

JL www 6

JL www 7

JL www8

JL www 10

JL www 11

JL www 12

JL www 13

JL www 14

JL www 16

JL www 17

JL www 18

JL www 19

JL www 20

JL www 21

JL www 22

JL www 23

JL www 24

JL www 25

JL www 26

JL www 27

JL www 29

JL www 00
 


 

PÁLÍ! to i Hotel U Kabinky Janské Lázně