PÁLÍ! a Den zdraví-Mediterra Sedlčany

Zveřejněno: 12.října 2018

Den zdraví v Sedlčanech

Den zdraví oslavila Mediterra-sedlčanská nemocnice 4.10. 2018 na náměstí T.G.Masaryka bohatým programem. Na kterém jsme měli tu čest se podílet. Díky řediteli sedlčanské Mediterry, panu  Filipovi Zítkovi a paní Ivetě Růzhové, kteří nás pozvali a s naší prezentací nám velmi, i osobně, pomohli. Program Mediterry byl sestaven z ukázek správné techniky resuscitace, z funkčního vyšetření plic, chirurgického poradenství, fyzioterapie, měření tlaku, hladiny cholesterolu a….

clanekSKDZwww11

Děkujeme nemocnici Mediterra-Sedlčany, že spolu s námi šíří informace o popáleninových úrazech. O prevenci před nimi. 95% těchto strašlivých úrazů lze předejít. Dokázali rozšířit prevenci mezi další děti z mateřských, základních i středních škol. Mezi maminky s dětmi, mezi dospělé. Mezi více než tisíc dalších lidí….Mezi 600 žáků ZŠ a studentů GOA, 350 dětí z mateřských škol a cca 400 dospělých lidí. 

Děkujeme této nemocnicitaké za to, že se přidali k naší kampani „PÁLÍ! nás to taky. Jejich podpora pro nás znamená velmi moc. Je to podpora vyjádřená lidmi, kteří svůj život zasvětili záchraně lidských životů. Lidmi, kteří se s úrazy setkávají v první linii. Lidmi, kteří se s úrazy setkávají v jejich nejsyrovější podobě a...bojují. Pomáhají. Vyhrávají.

Velké poděkování patří také  studentům gymnázia Sedlčany, paní zástupkyni ředitele Lence Lichtenbergové a paní učitelce Evě Grunerové. Bez jejich pomoci by prezentace PÁLÍ! nebyla uskutečněna. Bez jejich krásných nápadů a výtvarného cítění, kterým vnesli do této vážné tématiky krásno a umění, by tato prezentace nebyla tak silná. 


S velkou úctou všem DĚKUJEME

palinemocnice

dzwww4

dzwww11

dzwww101

dzwww6

DZwww1

dzwww2

dzwww3

dzwww7

dzwww9

dzwww51

dzwww81

dzwwwf

nemocnicesedlwww

havziwww


 

PÁLÍ! a Den zdraví-Mediterra Sedlčany