1.ZŠ Sedlčany, I. stupeň

1.ZŠ Sedlčany se podařilo rozšířit prevenci úrazů popálením rozšířit mezi dalších 500 dětí. DĚKUJEME!

Díky Nemocnici Sedlčany a Gymnáziu Sedlčany jsme s kampaní PÁLÍ! a prevencí popáleninových úrazů mohli seznámit přes 1500 dospělých i dětí z řad veřejnosti. Díky tomuto nás oslovila 1.ZŠ Sedlčany a vznikla další tolik potřebná akce PÁLÍ!

A následně díky 1.ZŠ Sedlčany jsme do nového šk. roku 2018/19 vstoupili prevencí pro všechny žáky této školy. Multimediální kampaní PÁLÍ!-prevence úrazů popálením a pomoc dětem po úrazu, rozvrženou do několika dnů.


Dva dny po jedné z přednášek. Odpoledne. Sedlčany. Přiběhnou ke mě dva chlapci, věk 10 let. „Dobrý den! My jsme vás poznali! Vy jste PÁLÍ nás to taky! My si vás pamatujeme! A ty letáčky už jsme celé přečetli! Prevenci i pomoc. A mě se nejvíc na přednášce líbila ta fotka popálené zakrvácené ruky po výbuchu bouchačky. A kámoš, který taky byl na PÁLÍ! a který furt bouchá bouchačky a rachejtle, říkal, že už radši nikdy žádné bouchačky ani nic bouchat nebude, když to viděl a slyšel!“


Velmi moc děkujeme vedení 1.ZŠ školy Sedlčany a všem pedagogům, za umožnění těchto přednášek. Za jejich podporu, ochotu a velkou pomoc. Krom své náročné profese šíří pomoc prevencí pro děti nepopálené a pomoc pro děti již bohužel popálené. A nemuseli by…. 95% strašlivých úrazů popálením lze předejít. Věřím, že žáci této školy, kterých je skoro 500, od nyní patří do skupiny těch, kteří tento úraz nikdy neutrpí. Nikdy oni sami, ani jejich blízcí, v budoucnu ani jejich děti.

Děkujeme také našim popáleným bojovníkům. Jeden z nich se přednášek účastnil osobně, protože je žákem této školy. Druhý z nich se přednášek účastnil s námi také….i když na dálku, přes videopříběh. 


Finanční prostředky získané přednáškami díky 1.ZŠ Sedlčany pomohou dále šířit pomoc dál. Díky nim uskutečníme zimní ozdravný pobyt pro děti po popáleninovém úrazu v naší překrásné krajině.

A žáci této školy? Jsou velmi dobře vychováváni. Jsou úžasní, velmi hodní, pozorní a citliví. S velkým srdcem a ohromnou touhou pomáhat. Již i tak malí…

Jejich slova, obrázky a vzkazy popáleným dětem, řeknou mnohem více, než-li slova naše. 

A tak se pomoc šíří dál. Děkujeme, všem, co jí šíří s námi.

zssw1

zswww51

zsw5

zswww4

zsw2

zsw1a

zsw3

zswww11P

zsw1b

zswww8

zsw13

zsw6

zswwwPMDB16

zswww9

zsw2a

zsw6

zsw12

zswww20

zswww13PMDB

zsw7

zsw14

zsw15

zsw16

zswwwP

zsw18

zsw20

zswpp

zsw21

zsw22

zsw23

zswww6

zsw24

zsw25

ZSW111

zsw26

zsw27

ZSW333

zsw28

zsw29

zswww12PMDB

havziwww

 DĚKUJEME. 


 

1.ZŠ Sedlčany, I. stupeň