PÁLÍ! - zajištěno pro dalších 2.225 dětí!

Zveřejněno: 9.července 2019

S radostí a hrdostí oznamujeme, že společnými silami se nám po několikaměsíčním boji podařilo získat finanční podporu našeho preventivního programu PÁLÍ! -prevence úrazů popálením pro 2.225 dětí!

Formou sbírky jsme od našich přátel získali nádherných 50.145,-Kč!!! DĚKUJEME!

ČSOB nám daruje dalších 50.000,- Kč. DĚKUJEME!

Společně jsme tímto odstartovali prevenci prozatím pro 2.225 dětí Středočeského kraje. Budeme pokračovat do krajů a zemí dalších. 

Finance budou vloženy na veřejný transparentní účet AVALONE. Pravidelně budeme informovat o počtu dětí, kterým jsme program PÁLÍ! zajistili.

Chcete-li se stát naším partnerem i Vy, bude nám ctí.  http://pali.avalone.cz/darci

Děkujeme: ČSOB, manželům Rathouským, Kateřině Madle, Veronice Borovkové, Květě Doušové, Haně Raifové, Janě Gregušové, , Nikole Zábranské, Báře Urbanové, Lence Vrabcové, Martině, Marii Kubešové, Štěpánce, Lucii Jeřábkové, Zdeňku Růžičkovi, Martinu Tauberovi, Matějovi Tesařikovi, Janu Sklenářovi, Lukáši Horáčkovi, Petru Mokrovicsovi, Jiřímu Kachlíkovi a MÚ Sedlčany.

zssw1

zswww12P

zsw1a

zsw2

zsw1b

zswww11P

zsw13

pálí Petrovice b www

zsw2a

zsw17

zsw13

březí www a

http://pali.avalone.cz/primarni-prevence

vyhra kluci www

Jsme bojovníci AVALONE. Sami po popáleninovém úrazu. A naši blízcí a přátelé. Nyní chráníme další a další děti, aby nezažily bolest a tak strašné následky, jako my. DĚKUJEME, ŽE CHRÁNÍTE S NÁMI. 

meč a


 

PÁLÍ! - zajištěno pro dalších 2.225 dětí!