Kalendář PÁLÍ! - focení na Slánském Valníku

Zveřejněno: 25.srpna 2019

Tento víkend jsme se vypravili na festival Rock na Valníku, kde jsme nafotili druhou část benefičního Rockového kalendáře PÁLÍ! 2020. Fotili jsme s kapelami E!E, Totální nasazení, Projekt Parabelum a Krucipüsk. Všechny kapely byly úžasné a kreativní a my jim za to moc děkujeme. Máte se opravdu na co těšit!

Slánský Valník

E!E

Projekt Parabelum

Krucipusk
Veliké poděkování patří pořadatelům Slánského Valníku, jmenovitě Sváťovi Švábovi a Aleši Kadeřábkovi, kteří nám umožnili na tomto skvělém festivale opět fotit a poskytli nám veškeré potřebné zázemí. 

A samozřejmě moc děkujeme panu fotografovi Radkovi Teope Drbohlavovi a jeho asistentovi Jardovi Creed Vynikalovi. Oba odvádějí skvělou práci a mají s námi obrovskou trpělivost.

DSCN8886

DSCN8925

DSCN8876

porada

A když jsme u té trpělivosti, tak samozřejmě nesmíme zapomenout poděkovat našim popáleným bojovníkům. Ono focení je nejen zábava a odvaz, ale především čekání, čekání a čekání. Pak se udělá cvak a je to. Tedy alespoň na place. Ve studiu pak Radek Teope Drbohlav věnuje každé jedné fotografii hodiny a hodiny mravenčí práce, aby z ní vznikly takové pecky, jaké vám průběžně ukazujeme a jaké budou tvořit náš první benefiční Rockový kalendář. 

DSCN8881

DSCN8920

DSCN8903

Tak ještě Kabát, a máme hotovo. :-)

DSCN8871

Ukázky hotových fotek můžete průběžně sledovat zde v sekci Projekty - Rockový kalendář PÁLÍ! 2020, kde si kalendář můžete už nyní rezervovat. Nezapomeňte také sledovat náš Facebook AVALONE, kde také běží soutěž o tři kalendáře zdarma.


 

Kalendář PÁLÍ! - focení na Slánském Valníku