Hokejová liga Liberec je s námi v boji proti popáleninovým úrazům

Zveřejněno: 17.listopadu 2019

V BOJI ZA OCHRANU DĚTÍ PŘED ÚRAZY POPÁLENÍM SE SPOJILI SPORTOVCI S HUDEBNÍKY.
Hokejbalová liga Liberec rozšíří prevenci pomocí nástěnného benefičního kalendáře „PÁLÍ! 2020“ mezi tisíce dětí. Do desítek libereckých škol.

Tito chlapi z Liberce pomáhají Avalone již dlouho. Šíří s námi kampaň PÁLÍ! NÁS TO TAKY, zvou nás nás na své akce, pomáhají finančně.A to i když mají svých činností tak moc. Pracují, mají své rodiny, sportují, zápasí, pořádají turnaje, vedou ke sportu děti, vedou dětská družstva, přípravku, pořádají pro ostatní děti krásné akce, příměstské tábory, benefiční turnaje, akce pro školy a školky.

V létě 2019 mezi sebou vybrali nádherný finanční dar ve výši 22.800.-Kč a věnovali na preventivní program PÁLÍ. Tuto celou částku dále společně věnujeme na kalendáře PÁLÍ! 2020, přidáme letáčky, preventivní materiály a vytvoříme vánoční balíčky. Které hokejbalisté osobně darují do 63 škol v libereckém kraji.
Slavností předání kalendářů proběhne dne 22.11. 2019, v libereckém klubu Bunkr. Na koncertě kapely The Scoffers. Která nám také pomáhá tak moc. Nafotili se s našimi dětmi po popáleninovém úrazu do kalendáře PÁLÍ! 2020, šíří prevenci, pomáhají nám vyslat kalendáře mezi co nejvíce lidí, zvou nás na své koncerty. A to jsme teprve na začátku.
Vzniklo tak ohromné silné spojení sportovců, hudebníků. S nádherným cílem. Ochránit co nejvíce dětí od úrazů popálením.

hl a

Hokejbal Liberec Pálí

 hl e

KK-titulka

KK-The Scoffers

Příběh z kalendáře: "Odzer a The Scoffers. Odzer, tibetský chlapec. Žil vysoko v horách, 4.200 m.n.m. Proháněl se na divokých koních, obklopen majestátními Himalájemi. Pak hořel, byly mu tři roky. Tatínek ho vezl několik dní na koni, ve strašných bolestech, do nejbližší nemocnice v Indii. V bezvědomí byl transportován do neznámé, tajemné země, kde mu lékaři zachránili život. Čeští lékaři. A od té doby je tu s námi…"

Více o kalendáři: http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali2020

S velkou úctou a dojetím DĚKUJEME.


 

Hokejová liga Liberec je s námi  v boji proti popáleninovým úrazům