3vkairsoft

PÁLÍ! TO i bojovníky z 3vkairsoftu!

airs f

Boj proti úrazům popálením v AVALONE nám jde. Nastal čas, zkusit i jiný způsob boje. K vánocům jsme si nadělili airsoftový boj u profíků 3vkairsoft, v unikátním prostředí bývalé vojenské základny Přelíc o rozloze 11 000m/2. Je to jedno z největších hřišť v ČR, s největší sítí zákopů v ČR. Vyrazili jsme v počtu 9 odvážlivců, stylem „to bude sranda, střílečka od boku,hehehe-hahaha". Přijeli jsme do užasných prostor raketové základny. Organizátoři pro nás měli připraveno několik her s přesnými scénáři. Také zbraně, ochranné masky, střelivo. A hodně trpělivosti a ochoty.

Boj byl spuštěn. Tři hodiny jsme se rázem octli v jiném světě plném tvrdého boje, kde rozhoduje každá vteřina, každý pohyb. Bojovovali jsme v zákopech, v budově, plazili se, stříleli jsme, schovávali se, bojovali o území…..jak o život. Cítili jsme tep srdce, dech, záplavu adrenalinu, strach, touhu zvítězit.

Byli jsme nadšeni, unešeni a odjížděli s vědomím, že nekončíme, že to byl náš airsoftový začátek a že se velmi brzy vrátíme. A od té chvíle to PÁLÍ! i machry z 3vkairosoftu. DĚKUJEME! 
A to jsme ještě netušili, že o 13 dní později dostaneme od organizátorů dar. I když je tak krátce po vánocích.

airsoft dar www

air b

airs e

airs l
DĚKUJEME! 


 

3vkairsoft