Dobro, odvaha a bojovnost v lidech je

Zveřejněno: 12.února 2020

Co se stane, když se k boji proti úrazům popálením přidají dvě nádherné, křehké dívky, v jejichž drobných tělech bijí obrovská bojová srdce? A hlavy mají plné nádherných nápadů, kterým dokáží vdechnout život?
Ochrání několik dalších dětí a mladých lidí od strašných úrazů popálením. Protože dokáží PÁLÍ! - prevenci proti úrazům popálením rozšířit mezi další tisíce dětí. Pomohou dětem po úrazu popálením.luci el c

Je nám obrovskou ctí, že jsme poznali a že se k boji přidaly:

Lucie Mašínová a Eliška Jirková

Zorganizovaly, organizují a plánují další a další akce pro děti i veřejnost, i spojené s prevencí proti úrazům popálením. Moc pomohly s prodejem benefičních kalendářů PÁLÍ! 2020. Zbylé kalendáře osobně  roznesou a rozdají do mnoha škol ve svém okolí. Prevenci tak dostanou k tisícům dalších dětí a mladých lidí.         

Info o kalendáři:  http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali2020

Připravují prevenci na nadcházejících letních táborech, spolupráci s hasiči a další a další tak potřebné akce. O kterých budeme pravidelně informovat.

Lucie Mašínová – redaktorka hudebního serveru www.nakoncerty.cz , fotografka, autorka básní, pořadatelka akcí pro děti, milovnice života, hudby, přírody, hor a obrovský bojovník.
„Avalone, skvělou Iv a projekt Pálí! jsem poznala na festivale Valník, kde zrovna vznikala společná fotka s SPS. Projekt mě oslovil a chtěla jsem se alespoň částečně stát jeho součástí. Jelikož píši a fotím, zvolila jsem ten nejjednodušší způsob. V reportu o festivale na Nakoncerty.cz jsem nechala prostor právě Pálí! Tím jsem však nechtěla skončit a postupně jsem se o Pálí začala zmiňovat víc a víc. A protože se mimo jiné angažuji také v kulturním dění v naší obci Radim, zmínila jsem se o projektu starostovi Martinu Sýkorovi a své skvělé kamarádce Elišce Jirkové. Slovo dalo slovo a Iv společně s popálenými bojovníky přijela do Radimi na chytání ryb na koupališti. A protože nám všem celé Avalone přirostlo k srdci, chtěli jsme pomoci i s prodejem kalendářů. Propagovali jsme je na sociálních sítích na obecním profilu a osvětu jsme udělali i v rámci Mikulášské besídky. Jenomže pár kalendářů, které mohou pomoci, nám zbylo. Nevěděla jsem, co s tím a Iv přišla se skvělým nápadem. Ihned jsme se pro něj s Eliškou nadchly. Kalendáře poputují do škol v našem okolí. Když tahle prevence pomůže před popálením jednomu jedinému dítěti, budeme mít skvělý pocit!"

luci d

Eliška Jirková –  vedoucí na dětských táborech, pořadatelka kulturních akcí a akcí pro děti. Empatická, upřímná, optimistická, vnímavá, iniciativní, podnikavá a velmi srdečná žena, milující život, přírodu, hory. Anděl a bojovník v jednom těle.
„Ne nadarmo se říká, že muzika spojuje lidi. Když jsem se od Lůci dozvěděla o Avalone, zjistila jsem si více informací a začala řešit, jak je zviditelnit, pomoci a zajistit aby se o skvělém projektu více vědělo. Pořádání akcí v Radimi, byla první skvělá příležitost. Máme obrovskou oporu v našem panu starostovi Martinovi Sýkorovi, který podpořil bez váhání účast Iv a Avalone na společenské akci Bůčkobraní aneb chyť si prase na pstruha Ti Radim. Dále nápady přicházely téměř samy, co chceme uskutečnit a jak spolupracovat dále. Dětský tábor Hryzely, kam jezdím jako oddílová vedoucí. Kapacita 210 dětí od předškolních až po šestnáctileté je skvělá příležitost. Spolupráce s hasiči ze Sokolče, dětské akce nejen v Radimi, návrhy školních projektů. Toto by se ale nemohlo uskutečnit, bez lidí a přátel kolem nás a už vůbec ne bez Iv, která stojí za skvělým projektem!

luci el a

 S velkou úctou DĚKUJEME! 


 

Dobro, odvaha a bojovnost v lidech je