Ollie Via

Zveřejněno: 16.června 2020

Ollie Via

Autorka knihy: 50 let života punkové legendy Zdeněk Krkavec Růžička. Textařka. Cestovatelka. Nádherná žena, která kolem sebe dokáže rozvířit život do pořádných obrátek. Která svou sílu, krásu a velké srdce dokáže vložit do obrovské pomoci. Je nám ctí, že pomáhá i AVALONE, jak v boji proti těžkým úrazům popálením a tak přímo popáleným dětem. 

V roce 2019 Ollie společně s punkovou kapelou SPS, šířili prevenci PÁLÍ mezi tisíce svých fanoušků, získali sbírkou obrovskou částku 14.200,-Kč na ozdravný pobyt pro popálené děti, velmi nám pomohli s preventivním kalendářem PÁLÍ! 2020. 

Ollie cwww

"Racionální lidé mají většinou pravdu. Ale jen blázni mění svět." - J. Mühlfeit 

Ollie: " Kdo jsem? Energický blázen, kterého nejvíc těší, když jsou lidi kolem něj šťastní. Když vykouzlím někomu úsměv na tváři, vrací se mi to ve vlastním úsměvu tak, až mě bolí obličej... :) Jeden z mých nejbližších mi říkává: "Ty jednou spasíš svět!" No, to už je trochu větší výzva, ale co, výzvy mě udržují naživu... :) Každopádně příjemný pocit z pomoci druhým je k nezaplacení, a proto jsme tady... proto jsme všichni blázni... proto jsme všichni k nezastavení...

Ollie www

Co dělám? Věnuji se textařině a hudbě celkově. Mimo hudebních textů mě baví i psaní článků a příběhů, za sebou mám zatím jednu knihu a brzy jich snad bude víc... :) Náhled do mého hudebního světa nabízejí moje webovky: https://hudebnitexty.cz/

Mou další vášní je cestování. Za sebou mám mnoho cest napříč světem. Miluji poznávání nových lidí z nejrůznějších koutů světa včetně jejich kultur a zvyků. Chcete-li nakouknout do mých dobrodružství, brzy to bude možné na mých dalších webových stránkách: http://ollieviatravel.com/ (zatím ještě nefunkční) a něž je zprovozním, najdete moje zážitky na instagramu @ollieviatravel (který vznikl jako podpora mých budoucích cestovatelských webovek). 

Pomáhám, kde můžu a mimo jiné také dobrovolničím v organizaci LATA, kde pomáháme dětem, dospívajícím a rodinám v nepříznivé situaci: http://www.lata.cz/

Pálí! je pro mě neuvěřitelná pomoc a naděje dětem, které ji strašně moc potřebují. Pod vedením úžasné bytosti Ivanky, kterou znám už velkou řádku let, ujde Palí! každý den množství důležitých kroků a uhasí spoustu bolesti. Má to cenu!"

 "Říká se, že každý dobrý skutek je svým způsobem sobecký, protože nám přináší dobrý pocit. Pak je to tedy jednoduchá rovnice, pomůžeme a každý z nás se bude cítit líp. Žijeme tu společně, tak žijme pro sebe, nikoliv proti sobě.” 

Ollie bwww

KK-SPS

Ollie a SPS JE NÁM VELKOU CTÍ. Děkujeme.

Na životech dětí záleží.
Společně za stav 0! -Stav "0" počet uhořelých dětí. Počet dětských pacientů na popáleninových klinikách. 


 

Ollie Via