Fanklub KABÁT, z.s. - velká posila AVALONE

Zveřejněno: 12.října 2020

Hrdě oznamujeme spolupráci: KABÁT - FANKLUB KABÁT - AVALONE 

KABÁT - kapela, která dává lidem sílu a radost desítky let. Která má statisíce fanoušků ve věku 0-111 let. Hudebníci, kteří dokáží naplnit do posledního místa obří koncertní haly, sportovní stadiony. Kapela, na jejichž koncert přijde najednou 75.000 lidí. 

I proto jsme velmi hrdí a je nám velkou ctí, že takový borci, tak skvělá kapela, s AVALONE dlouhodobě spolupracuje a vždy nám pomůže. Kabát má obří sílu a moc rozšířit nejen krásné melodie, písně, slova, ale i pomoc, dál a dál. I mezi své fanoušky. Až do svého fanklubu KABÁT. A i ti nabídli svou stálou pomoc a přidali se k našemu boji.

"Vážení a milí příznivci kapely KABÁT,

je nám ctí oznámit, že se začala pomalu, ale přeci a i navzdory těžké době rodit krásná spolupráce.

Napřed musíme zmínit fakt, že kapela KABÁT, která v sobě snoubí úžasnou profesionalitu a zároveň kus buranství, lidskosti a přirozenosti, je pro všechny svoje fandy napříč generacemi zjevením a láskou na celý život. Její hudba a Milanovy nezaměnitelné texty plné obyčejných pravd a neobyčejných příběhů, nás provází už hodně let a troufáme si říct, že jsou nesmrtelné.

A musíme zase smeknout pomyslné klobouky, že ani těžká doba kluky z KABÁTu nesrazila do kolen. A přestože teď nemůžou, jak to umí jen oni, vlítnout na pódium a nalít do nás svojí energii, neusnuli. Jako správný ďáběl a anděl v jednom. Nespí, ale pomáhají. Pomáhají pořád, průběžně, jen to nepíší v bulváru a po zdech. Jednou z jejich pomocí byla před časem  spolupráce s Fanklubem KABÁT na aukcích pro dobrou věc. A teď se začíná rodit nová spolupráce, můžeme ji nazvat Pálivá rocková trojdohoda.

Nejdůležitější její součástí je nezisková organizace AVALONE, která pomáhá mimo jiné dětem postiženým jedním z nejhorších úrazů, a tím jsou popáleniny. Fanklub KABÁT by chtěl s pomocí členů kapely KABÁT s touto organizací v budoucnu propojit svoje síly, nadšení a pomáhat. Nákupem charitativních kalendářů PÁLÍ a v plánu je aukce předmětů kapely KABÁT na jaře příštího roku.

Všechny malé i velké věci se rodí pozvolna a tak zvaně za chodu. Věříme, že se nám povede realizovat malé či větší pomoci těm, kteří to potřebují v jakékoliv době, a těmi jsou nemocné děti."- Lenka Mašková, předsedkyně Fanklub  Kabát,  https://www.fanklubkabat.cz/

akwww Kabát

fanklub kabát

kabat fanklub b

kabat fanklub a

kabat fanklub c

Leukemie - Dárci k. d. www

"Lidi jsou andělé a nebo draci a každej dobrej skutek sílu vrací"- Kabát

DĚKUJEME! 

https://kabat.cz/

Youtube kanál Fanklubu Kabát: https://www.youtube.com/channel/UC_HAeeww7BzEohCWFBdIZRA?fbclid=IwAR3Jhbjl1fBzZSjxB8HfG2Y-XuBZT69MxLZ1wPkENF5DEj3Kt96ijHg_tZw

www:https://www.fanklubkabat.cz/      fb: https://www.facebook.com/Fanklub-Kab%C3%A1t-zs-196446520377658

 

 

 


 

Fanklub KABÁT, z.s. - velká posila AVALONE