CZC.CZ

CZC.CZ (dříve Czech Computer), je český internetový obchod s počítači a elektronikou. Specialista na trhu elektroniky.

Vznikl v r. 1998 doslova „od nuly". Založili ho dva mladí lidé. V té době devatenáctiletí studenti, nyní manželé, Josef a Ivona Matějkovi. Nyní s více než 30 000 druhy zboží, 250-ti zaměstnanci a 75 výdejnami po celé ČR, je druhým největším specializovaným prodejcem počítačů a elektroniky na online trhu v ČR.

V roce 2015 se CZC.cz stalo součástí skupiny E-commerce Holding, čímž společnost vstoupila mezi síť e-shopů s celoevropskou působností. Na základech skupiny E-commerce Holding a nákupní galerie Mall.cz vznikla v roce 2016 Mall Group a generální ředitelkou CZC.cz se stala paní Jitka Dvořáková.

„Jsme ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou. V sortimentu máme přes 65 000 druhů produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality.
Díky vlastním skladům a pobočkám po celé České republice jsme schopni zboží dodávat ještě ve stejný či následující den od objednání.
Mezi naše zákazníky patří nejen domácí uživatelé, hráči a počítačoví nadšenci, ale také firmy, školy a instituce." - CZC.cz

CZC.CZ nejen že je specialista na trhu elektroniky, ale  každoročně také podporuje neziskové organizace, sportovce i jednotlivce v obtížných životních situacích. V roce 2010 poskytla společnost finanční dar Fondu ohrožených dětí, finanční příspěvek na nákup automobilu Dětskému domovu Solenice a notebook vážně nemocné studentce Jihočeské univerzity. V roce 2017 pomohlo CZC.cz společně se zákazníky dětem z dětských domovů příspěvkem 200 000 Kč. V roce 2018 se vybral 1 000 000 Kč pro nadaci Naše dítě. Firma se také stala roku 2007 technologickým partnerem filmu Kozí příběh, kterému věnovala počítače pro tvorbu animací. 

“Abychom oplatili důvěru, kterou v nás zákazníci vkládají, snažíme se pomáhat lidem, kteří to potřebují. Finančně i materiálně podporujeme neziskové organizace, malé sportovce, zajímavé projekty a pravidelně také jednotlivce v obtížných životních situacích."

 A nyní CZC.cz tak moc pomohl i nám – AVALONE. Hned, pro nás v doslova krizové chvíli. Darem nádherného notebooku  IdeaPad 5 (15) AMD.
Více: http://pali.avalone.cz/news/242/50/JE%C5%BD%C3%8D%C5%A0EK-existuje-Nav%C5%A1t%C3%ADvil-AVALONE.

„ Nejdůležitější je poskládat si věci podle důležitosti." - Josef Matějka

CZC.CZ – DĚKUJEME!        

notebook Lenovo b

czc_logo www

CZC.CZ - HÁJE

https://www.czc.cz/


 

CZC.CZ