BOJOVNÍCI BOJOVNÍKŮM. Obrovská pomoc vojáků

Zveřejněno: 5.května 2021

S obrovskou radostí, velkou hrdostí a odpovědností, oznamujeme světu zahájení spolupráce Velitelství teritoria a AVALONE.
Děkujeme veliteli Velitelství teritoria, panu plukovníku gšt. Antonínu Genserovi za pomoc, spolupráci a vyjádření podpory.
Je nám to velkou ctí a velmi si spolupráce vážíme. DĚKUJEME! 

VeTer Tabor-Avalone-final

Slovy Velitelství teritoria: 

"Pálí" je ústřední motto spolku Avalone, kde se sdružují popálené děti a děti s poruchou krvetvorby.
Velitel Velitelství teritoria, plukovník gšt. Antonín Genser, jim vyjádřil svoji podporu, a na počátku letošního roku začala vzájemná spolupráce útvaru a dětí.

Ředitelka spolku, Ivana Nikitinská, se setkala se zástupci Velitelství již na počátku roku, aby provedli vzájemné dohovory, a současně předala veliteli rockový benefiční kalendář „Pálí!“. Z rukou vrchního praporčíka, štábního praporčíka Jana Reka, pak převzala kalendář Vojenského fondu solidarity. „Těším se na naši spolupráci. Spojení našich malých bojovníků a vás, vojáků, bude mít sílu. Všechny děti chtějí být vojáci,“ usmívala se.

První společnou akci vojáci a děti z Avalone plánují v květnu, a to účast v charitativní akci Běh pro válečné veterány 2021 na podporu Vojenského fondu solidarity. 

Více: http://www.veter.army.cz/aktuality/spoluprace-velitelstvi-teritoria-deti-sdruzenych-v-avalone

 


 

BOJOVNÍCI BOJOVNÍKŮM.  Obrovská pomoc vojáků