Vojenský den s vojáky VeTer a paní generálkou

Zveřejněno: 5.května 2022

Krásná připomínka Mezinárodního dne dětí, který se blíží a na který pro děti opět chystáme skvělé překvapení. Děti, těšte se. Malá nápověda: 

Paní brigádní generálka Mgr. Lenka Šmerdová se setkala s nemocnými a  popálenými dětmi z Avalone

"JÁ CHCI ZNOVU K VOJÁKŮM",

opakoval tříletý Viktorek své babičce po nádherném vojenském dni, které pro děti – bojovníky Avalone, uspořádali vojáci z Velitelství teritoria, Vojenské policie a 42. mechanizovaného praporu. 

Pozvání na vojenský den je samo o sobě pro nás velká čest. No a když kvůli vám přijede i paní brigádní generálka Mgr. Lenka Šmerdová…
Děti si tu obrovskou slávu a den připravený jen pro ně, neskutečně užily! Vojáci: DĚKUJEME!

"Děti Avalone naběhaly v rámci charitativního běhu pro válečné veterány více než dva tisíce kilometrů na podporu Vojenský fond solidarity, který letos pořádal 22. základna vrtulníkového letectva Náměšť nad Oslavou. V sobotu pro děti vojáci z Velitelství teritoria, Vojenské policie a 42. mechanizovaného praporu připravili ukázku vojenské techniky a setkání s patronkou běhu a předsedkyní fondu, brigádní generálkou Lenkou Šmerdovou."
Více na webu Velitelství teritoria Tábor: http://www.veter.army.cz/aktuality/generalka-smerdova-se-setkala-s-popalenymi-detmi-z-avalone?fbclid=IwAR032ify_6nFvUPd2wUTkiPRlKd8fCyqbnS7AjvJ7RSJiHDddBUc_FmfbQc

wvoj a

wvoj d

wvoj b

 

wvoj c

wvoj e

wvoj f

wvoj g

wvoj h

wvoj i

wvoj x

wvoj j

wvoj k

wvoj l

wvoj o

wvoj r

wvoj s

wvoj u

wvoj t

wvoj v

wvoj y

wvoj z

wvoj x

wvoj zz

wvojp

wvoj n

Paní generálko, vojáci - DĚKUJEME! 

Více fotografií:https://www.facebook.com/avalonezs

 

 

 

 


 

Vojenský den s vojáky VeTer a paní generálkou