SKSKB Praha

Ke kampani "PÁLÍ! nás to taky" se přidali rytíři SKSKB Praha, kteří nám poslali své support photo přímo z turnaje O pohár královského města Jemnice v plně kontaktních středověkých soubojích! Moc děkujeme za podporu!

Tahle parta si na rytíře nehraje, oni rytíři JSOU. Neschovávají se před otevřenými výzvami a nelítostným bojem. Nezastaví je bolest ani strach. Bojují ze všech svých sil. Do úplného vítězství nebo do úplné porážky. Neberou nic mezi tím, nikdy neutíkají z boje.

Stejně jako naši popálení bojovníci, kteří denodenně bojují s následky svých strašlivých úrazů a hloupostí lidí kolem nás. Podpora od borců, jako jsou rytíři SKSKB Praha, je pro ně o to důležitější, že poznávají úplně jiné lidi. Lidi, kteří si cení jejich boje a toho, co dokázali a zvládli. Lidí, kteří jim drží palce, myslí na ně a jsou ochotni je podpořit a pomoci. Poznávají, že svět není jen temné místo plné nepřátelských a zlých bytostí, ale naopak může být sluncem zalitým hezkým místem, kde nezáleží na tom jak vypadáš, ale kým jsi a čím přicházíš obohatit náš společný svět!

www.stredovekyboj.cz

skskb


 

SKSKB Praha