GOA Sedlčany

"Zdravím, jsem pohledný mladý muž, a rád bych zhodnotil tuto přednášku. Tato přednáška mi přišla velice zajímavá, třeba o tom vlaku. To sem fakt nevěděl. Děkuji za příjemně strávených 90 minut mého života." -

"Dnešní prezentací jsem naprosto nadšená. Příběhy jednotlivých lidí mi byly do dneška neznámé a je to chyba. Je neuvěřitelné co děláte a šíříte to dál mezi neznalce. Projekt avalone zní jako úžasná a záslužná věc a věřím, že to zachrání ne jeden, ale několik život."

"Děkuji za všechny."

"Pokračujte v tom, co děláte. Má to cenu."

Děkuji studentům sedlčanského Gymnázia nejenom za obrovskou pozornost při přednášce „PÁLÍ!“ a za jejich silné a krásné ohlasy, ale hlavně za to, že mi dali možnost osobně poznat, že v našich mladých lidech je tolik dobra a přesvědčení o něm, tolik touhy, soucítění, odhodlání a síly pomáhat. Po tomto pro mě ohromném poznání, se nebojím o naši budoucnost. 
Vítám v Avalone, z řad těchto mladých lidí, další „avaloňáky“. Dobrovolníky, pomocníky, šiřitele pomoci a dobra.
„Nezištného pomáhání není v našem světě nikdy moc“.
A nikdy dost.
Ať žije mládí ! A tak, posíleni mládím, jedeme s o to větší silou dál. 

Slovy studentů: 

„PÁLÍ“. Dne 21.5. 2018

"Na gymnáziu právě probíhají maturity a my jsme dostali různé přednášky, jak o zdraví, tak o cestování, vzdělání a podobně. Z minulých let vím, že mě to nikdy moc nebavilo, naopak bych se mnohdy i raději učila něž dvě hodiny poslouchala něco a někoho, kdo mě moc nezaujal, ale dnes jsme slyšeli přednášku, která mi dala hodně. Nejen, že byla prezentovaná ženou, která si prožila opravdu hodně s vlastním synem, který byl bohužel popálen horkou vodou, ale byla natolik zajímavá, že jsem se já a moje kamarádka rozhodly dozvědět se víc a pokračovat v této oblasti s dobrovolnou pomocí. Rozhodla jsem se z prostého důvodu, někteří, ba i většina (usuzuji z přednášky) poškozeným lidem nepomáhají (i když jsou ti lidé malé děti bez možnosti se jakkoli bránit), tak lidé ubližují psychicky, což je nejhorší forma šikany pro ty, kteří si prošli něčím takovým. Mám pocit, že by naopak mělo být čím dál více lidí, kteří pomáhají a ne těch, kteří se posmívají.

Jsem moc ráda, že jsem mohla slyšet tuto přednášku a těším se na další spolupráci s paní Nikitinskou při pomoci ve společnosti s dětmi."

Palí GOA bb www

Palí GOA aa www

"Přednáška byla velmi osvětná i emotivní. První dojem, když jste začala mluvit byl : Vždyť to zní hrozně škrobeně, je to jak naučená básnička.“ Pak mi ale došlo, že máte osobní zkušenost, dalo se to z Vašeho projevu poznat. A čím déle jste mluvila, tím víc se mi chtělo brečet. Naštěstí se mi povedlo to v sobě udržet a nechám si slzy na jindy. Nejvíce mě zasáhl příběh Filípka, nejspíš proto, že byl nejmladší a nemohl si za svoje trápení. Většina lidí si nedokáže vůbec představit, jak hrozné to musí být nejen pro zraněné, ale i pro jejich blízké a tato přednáška nám to ukázala alespoň trošku. Moc Vám za celou tu hodinu a půl děkuji a Filípkovi a Danovi hodně sil."

Palí GOA cc www

"Pokračujte v tom, co děláte. Má to cenu." - studentka gymnázia

 


 

GOA Sedlčany