Křest preventivního kalendáře PÁLÍ! 2021

Zveřejněno: 28.prosince 2020

Je nám ctí, že jsme pokřtili kalendář PÁLÍ! 2021 za podpory města PŘÍBRAM, Městského kulturního centra Příbram a příbramské kapely E!E, v živém vysílání jejich koncertu - "Živák do obýváku". Děkujeme našim dětským hrdinům z kalendáře a jejich rodičům, kapele E!E, paní Kláře Conkové z Českého národního registru dárců dřeně a panu starostovi města Příbram za krásné pokřtění. 

Preventivní kalendář PÁLÍ! 2021 - kalendář, který ochráňuje, zachraňuje a pomáhá. 

Ročně utrpí úraz popálením přes 100 000 lidí, z toho 40 000 dětí. Některé zemřou. Úplně zbytečně.
Ročně přes 80 dětí onemocní leukémií. Zachránit život jim může transplantace dřeně. Pro každého čtvrtého dárce chybí. Zemře.
MĚNÍME TO. ZMĚNÍME TO. MUSÍME!
95 % úrazů popálením lze předejít. Dárce dřeně lze najít.

13 statečných dětí, které úraz popálením přežily, či s těžkou nemocí bojují, v něm vypráví své příběhy o boji a naději. Dělají to proto, aby ochránily ostatní děti před tak strašným utrpením, jakým si musely projít ony.  

Kalendář byl vytvořen ve spolupráci s Českým národním registrem dárců dřeně, Česku průmyslovou zdravotní pojišťovnou a Nadací ČEZ, za obrovské podpory kapel Kabát, Divokej Bill, Rybičky 48, E!E, Škwor, Visací zámek, Dymytry, SPS, Totální nasazení, Zakázaný ovoce, Anna K., UDG, Wohnout a Pipes and Pints. DĚKUJEME. 

Více: http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali2021

krestwwwb

krestwwwd

krestwwwa

krestwwwe

krestwwwi

krestwwwj

 

krestwwwf

krestwwwg

krestwwwh

krestwwwx

y - kbrezen

xlobal

NA ŽIVOTĚ DĚTÍ ZÁLEŽÍ. 


 

Křest preventivního kalendáře PÁLÍ! 2021