JEŽÍŠEK existuje! Navštívil AVALONE.

Zveřejněno: 30.prosince 2020

Za činností AVALONE v pomoci těžce nemocným dětem a prevenci popáleninových úrazů, je denně několik hodin práce na notebooku. Po dobu několika let. Psaní textů, příprava přednášek, prezentací, tvorba preventivních videí, příspěvků, shánění potřebných věcí pro nemocné děti, organizace ozdravných pobytů...Toto vše čestně zvládal jediný postarší notebook. Před vánoci hrdě a po zásluze dosloužil. V době nejvyššího nasazení. Ach jo.
Co bude dál?

Do pár hodin se objevila záchrana.  Zjevil se u nás Ježíšek, převlečený za kurýra. V ruce nesl krabici s nápisem CZC.CZ... DAR! 
A tak - JEDEME DÁL! Posíleni tak výkonnou technikou a vědomím, že dobro a síla pomoci v lidech je.
A že dokáže přijít v tu nejpotřebnější chvíli.

DĚKUJEME CZC.cz za nádherný, obrovsky výkonný notebook! Notebook IdeaPad 5 (15) AMD.

Má vesmírnou barvu a dokáže nesmírně krásné věci. Dostal jméno Prot. A hned se s námi pustil do boje.
I díky němu AVALONE pokračuje s ještě větší silou v pomoci těžce nemocným dětem, v záchraně dětí s leukémií, jejichž jedinou nadějí na život je vhodný dárce dřeně a v ochraně dětí před popáleninovými úrazy. 

Děkujeme zakladateli CZC.cz panu Josefu Matějkovi a generální ředitelce CZC.cz paní Jitce Dvořákové, za okamžitou reakci, za tak potřebnou pomoc a za důvěru. Je nám to velkou ctí a oceněním. 

notebook Lenovo c

notebook Lenovo b

 CZC.CZ LOGO WWW

Matematicky je prý CZC.CZ "dvojka na online trhu s elektronikou". 
Srdcově je však CZC.CZ pro nás JEDNIČKOU. 
 

Více: https://www.czc.cz/

CZC.CZ (dříve Czech Computer), je český internetový obchod s počítači a elektronikou. Specialista na trhu elektroniky.

Vznikl v r. 1998 doslova „od nuly". Založili ho dva mladí lidé. V té době devatenáctiletí studenti, nyní manželé, Josef a Ivona Matějkovi. Nyní s více než 30 000 druhy zboží, 250-ti zaměstnanci a 75 výdejnami po celé ČR, je druhým největším specializovaným prodejcem počítačů a elektroniky na online trhu v ČR.

V roce 2015 se CZC.cz stalo součástí skupiny E-commerce Holding, čímž společnost vstoupila mezi síť e-shopů s celoevropskou působností. Na základech skupiny E-commerce Holding a nákupní galerie Mall.cz vznikla v roce 2016 Mall Group a generální ředitelkou CZC.cz se stala paní Jitka Dvořáková.

„Jsme ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou. V sortimentu máme přes 65 000 druhů produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality.
Díky vlastním skladům a pobočkám po celé České republice jsme schopni zboží dodávat ještě ve stejný či následující den od objednání.
Mezi naše zákazníky patří nejen domácí uživatelé, hráči a počítačoví nadšenci, ale také firmy, školy a instituce." - CZC.cz

CZC.CZ nejen že je specialista na trhu elektroniky, ale  každoročně také podporuje neziskové organizace, sportovce i jednotlivce v obtížných životních situacích. V roce 2010 poskytla společnost finanční dar Fondu ohrožených dětí, finanční příspěvek na nákup automobilu Dětskému domovu Solenice a notebook vážně nemocné studentce Jihočeské univerzity. V roce 2017 pomohlo CZC.cz společně se zákazníky dětem z dětských domovů příspěvkem 200 000 Kč. V roce 2018 se vybral 1 000 000 Kč pro nadaci Naše dítě. Firma se také stala roku 2007 technologickým partnerem filmu Kozí příběh, kterému věnovala počítače pro tvorbu animací. 

"Abychom oplatili důvěru, kterou v nás zákazníci vkládají, snažíme se pomáhat lidem, kteří to potřebují. Finančně i materiálně podporujeme neziskové organizace, malé sportovce, zajímavé projekty a pravidelně také jednotlivce v obtížných životních situacích."

 A nyní CZC.cz tak moc pomohl i nám – AVALONE. Hned, pro nás v doslova krizové chvíli. Darem nádherného notebooku  IdeaPad 5 (15) AMD

notebook Lenovo

„ Nejdůležitější je poskládat si věci podle důležitosti." - Josef Matějka, zakladatel CZC.CZ

CZC.CZ – DĚKUJEME!        


 

JEŽÍŠEK existuje! Navštívil AVALONE.