Je nám ctí účastnit se projektu RYTÍŘ POMÁHÁ

Zveřejněno: 6.ledna 2021

RYTÍŘ POMÁHÁ.

Je nám ctí oznámit naši účast na projektu RYTÍŘ POMÁHÁ a zároveň zahájení spolupráce Oprechtice Firesport team, z.s. a AVALONE.

Motto: „Naděje není přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl."

Je krásné, když jdete životem a na své cestě potkáváte skvělé lidi s velkým srdcem a touhou a sílou pomáhat slabším a bojovat za dobro na světě. Mezi takovéto bojovníky patří také spolek Oprechtice Firesport team z.s. který vznikl v roce 2019 a věnuje se hasičskému sportu v požárních útocích.

Tvoří jej tým mužů i žen a účastní se hasičských lig v regionu Plzeňska. Při jeho činnosti se v roce 2019 rozhodli pomáhat potřebným. Proto uskutečnili, již benefiční akci Haima Cup 2019, kterým podpořili částkou 120 tisíc korun dětské hematoonkologické oddělení ve FN Plzeň prostřednictvím nadačního spolku Haima Plzeň.

V letošním roce se pustili do projektu #rytířpomáhá. Takový název zvolili z důvodu loga týmů  "rytíře" , jelikož členové obou týmů sami projekt podporují a rytíř je odjakživa symbolem charity a pomoci.

V rámci projektu už podpořili více nemocných dětí a jednu z nadací. V dnešní době spustili charitativní sbírku na Donio.cz pro Davida Laznu a jeho rodinu z Meclova u Domažlic. Ta potrvá až do 21.8.2021 kdy se uskuteční benefiční akce v Zahořanech u Domažlic s názvem #RYTÍŘPOMÁHÁ Davidovi

Akce bude obsahovat soutěž v hasičském sportu, vystoupení kapel a zpěváků, taneční vystoupení a zábavné hry a soutěže pro děti.

Za sebe osobně i za AVALONE jsme moc rádi a hrdi, že se této skvělé akce na pomoc Davídkovi můžeme také účastnit. A těšíme se na všechny akce další. Budeme Vás pravidelně informovat.

rytirye

rytiryf

rytiryd

rytirybrytirya

rytiryc

rytiřilogo

Rytíři z Oprechtic, jsem rádi, že jste. DĚKUJEME za vše krásné a potřebné, co děláte. 

 

 


 

Je nám ctí účastnit se projektu RYTÍŘ POMÁHÁ