Plnění tajných přání. Toník je VOJÁK!

Zveřejněno: 9.června 2021

Toník 3/4 svého dětského života BOJUJE S RAKOVINOU. Vede drsný a statečný boj již 5 let.
Jednou potichu vyslovil své tajné přání. "Přál bych si vojenský oblek. Abych byl úplně celý voják."

Toníkův sen byl splněn. Díky manželům Alence a Petru Němcovým. Dokázali během pár hodin získat pro Toníka pravý vojenský oblek.

Toník, nyní již jako "úplně celý voják" v něm hned druhý den šel do školy.
Tento dar pro Toníka je velmi cenný. Toníka obdarovali lidé, kteří mají v sobě tu největší bolest a žal, kterou lze mít. Znají Toníkův boj. Jsou také rodiči obrovského bojovníka. Jejich šestiletého Filípka jim však zcela zákeřně a nesmyslně, po několikaletém těžkém boji, rakovina zabila.
I přesto, že společně bojovali do posledních sil celá rodina. I přesto, že boj "mají v krvi". Tatínek Filípka, praporčík Petr Němec z Velitelství teritoria v Táboře - Armáda České republiky, zasvětil svůj život obraně našich životů. Naší vlasti. Má za sebou několik zahraničních misí...

Mnohým lidem se zdají být "tajná přání" těžce nemocných dětí až příliš "obyčejná, malá". Nejsou však. Pro tyto bojovníky jsou to přání "úplně nejvíc největší".

Pomozte nám plnit TAJNÁ PŘÁNÍ těchto malých-obřích bojovníků. Napište nám, či přispějte na transparentní účet AVALONE. Další TAJNÁ PŘÁNÍ brzy zveřejníme.

Tonik kolaz vyzva aToník kolaz maruVeter beh xToník www
DĚKUJEME za krásný dar: Alence a Petru Němcovým
Děkujeme za nádherné fotky Marušce Pospíšilové

Transparentní účet: 2901779401 / 2010
e-mail: iv@avalone.cz


 

Plnění tajných přání. Toník je VOJÁK!