PÁLÍ! 2022 - Rockový kalendář pomoci a naděje

Zveřejněno: 11.prosince 2021

AVALONE již desátým rokem bojuje proti popáleninovým úrazům u dětí, pomáhá dětem těžce nemocným a popáleným. Právě vydalo svůj třetí preventivní nástěnný kalendář PÁLÍ.
Kalendář- OCHRÁNÍ Vaše děti před popáleninovými úrazy, POMŮŽE dětem bojujícím s rakovinou a dá NADĚJI NA ŽIVOT dětem bojujícím s leukémií. S obrovskou pomocí rockových hudebníků. 

FINALwebTIT

„Jsme bojovníci AVALONE.
Děti a lidé bojující s následky popáleninových úrazů a s rakovinou. A naši blízcí a přátelé.
Svými příběhy chráníme zdravé děti před popáleninovými úrazy.
Pomáháme malým bojovníkům, kteří se potýkají s následky popálení či rakoviny.
A svoláváme hrdiny, dárce kostní dřeně, kteří mají moc zachraňovat životy." - úvod kalendáře

Rockový nástěnný kalendář je plný 26 plakátů skvělých rockových kapel. Včetně plakátů s prevencí popáleninových úrazů, s prevencí požárů a s plakátem 1. pomoci. Kalendář obohatilo 16 statečných dětí. Vypráví v něm své příběhy o boji a naději. Dělají to proto, aby ochránily děti zdravé a dětem nemocným daly NADĚJI. Kalendář obsahuje také prosbu k záchraně dětí bojujících s rakovinou zapsáním se do Českého národního registru dárců dřeně.

awalone pali prosinec
S dětmi se vyfotili známí hudebníci, Kabát, Debustrol, Harlej, Rybičky 48, Divokej Bill, Dymytry, E!E, XINDL X, PROTHEUS, UDG a další. Čestným hostem kalendáře je pan Jaroslav Uhlíř – PAN skladatel, zpěvák, textař, herec, klavírista, moderátor, komik, autor mnoha a mnoha krásných a nezapomenutelných skladeb pro děti. Jeden z neúspěšnějších českých žijících hudebních skladatelů. Člověk, který se nesmazatelně zapsal do české kultury. Dalšími čestnými hosty kalendáře jsou vojáci Armády České republiky, naši partneři z Velitelství teritoria v Táboře a Petr PeVan Vaniš, dvojnásobný mistr světa v kulturistice, mistr Evropy, Mr. Olympia Weekend, Mr. Universe.

„Ročně utrpí úraz popálením přes 100 000 lidí, z toho 40 000 dětí. Některé zemřou. Úplně zbytečně.
Ročně přes 80 dětí onemocní leukémií. Zachránit život jim může transplantace dřeně. Pro každého čtvrtého dárce chybí. Zemře.

MĚNÍME TO. ZMĚNÍME TO. MUSÍME!"

Jedná se již o třetí ročník kalendáře. Letošní kalendář PÁLÍ! 2021 se dokonce stal vítězem celostátní soutěže KALENDÁŘ ROKU 2021. Získal 1. místo za podporu sociální a společenské role.
 „Porota ocenila především dobře vymyšlenou podporu v oblasti popálenin - cíl oslovit široké spektrum obyvatelstva se povedl. Skvělý preventivní kalendář pro zamezení úrazu popálením." (text z ocenění)

 "Stovky kalendářů rozdáme do škol, nemocnic, dětských domovů, organizací, ordinací lékařů. Malou část se nám podaří benefičně prodat. Získanou benefiční částku věnujeme na pomoc nemocným a popáleným dětem a na další šíření prevence. Dali jsem do kalendáře vše. Koupí nám moc pomůžete". - Avalone

Objednání kalendáře: http://pali.avalone.cz/shop

awalone pali kabat

awalone pali debustrol

wx 2022 PÁLÍ - BRUTAL ASSAULT

awalone pali vz

wx PÁLÍ - HRADY - ČNRDD, Nábor hrdinů

awalone pali harlej

wx FINAL PALI 2022 Pevan

awalone pali dymytry

wx 2022 PÁLÍ - PREVENCE POP. ÚRAZŮ

awalone pali db

wx 2022 PÁLÍ PREVENCE POZARU

awalone pali ee

wxAVALONE - PALI! - 2022, 1. pomoc

awalone pali udg

wx PÁLÍ - Jaroslav Uhlíř

awalone pali udg

wxAVALONE - PALI! 2022 - uvod

awalone xindl x

wx 2022 PÁLÍ AČR a Filípek Němec

wxAVALONE - PÁLÍ! 2022, listopad, Velitelství teritoria, AČR

wxAVALONE - PALI! 2022, kolaz prosinec

wx final čestná strana otoč

awalone pali prosinec

 

 

 

 

 


 

PÁLÍ! 2022 - Rockový kalendář pomoci a naděje