Běh pro naději tří nemocných holčiček

Zveřejněno: 29.ledna 2022

Vyzývám všechny příznivce AVALONE, dobrých skutků, pohybu a pomoci k...POMOCI. K pomoci BĚHEM. Připojte se k nám a 30. července 2022 s námi pojeďte do Klatov. Na atletický stadion. Kde spolu s námi poběžíte Benefiční běh naděje. Tím dáte naději třem statečným dívkám, Nikolce, Johance a Elišce, které bojují s velmi těžkými nemocemi.

Při běhu zažijete krom radosti z dobrého skutku a pomoci, spoustu legrace, zábavy při celodenním kulturním programu, plného zábavy, vystoupení a koncertů hudebních kapel. Akci pořádá naše spřátelená organizace Rytíř pomáhá. 

Děti z AVALONE, spolu se svými rodiči, již minulý rok prokázali, že mají velké bojové srdce a bok po boku, společně s vojáky Armády České republiky - VeTer, běžely Benefiční běh pro válečné veterány. Společně jsem uběhly celkem 2.316 km. Pro představu tolik měří hranice České republiky. Na Benefiční běh pro válečné veterány se chystáme a těšíme i tento rok. A k tomu jsme odhlodláni pomoci i Nikolce, Elišce a Johance. 

Prosíme proto všechny - poběžte s námi. Bok po boku bojovníků AVALONE.

Společně pomůžeme mamince Kateřině Faitové z Klatov a její tříleté dceři Nikolce, která onemocněla akutní lymfoblastickou leukémií a mamince Michaele Moravcové s třináctiletými dcerami Eliškou a Johankou. Ty trpí autismem a svalovou dystrofií.

Přihlášení zde: iv@avalone, či tel. 702960090. 

Tříletá Nikolka je hrdinou i naší výzvy k darování kostní dřeně a spolu se svou statečnou maminkou Káťou, hrdinkami kalendáře PÁLÍ! 2022. Nikolka sama s leukémií bojuje a čeká na "svého dárce". Prosím, můžete-li jí dát naději nejenom během, ale i svou kostní dření, zapište se do Českého národního registru dárců dřeně. Zápis Vás "bude stát" pouhých 10 minut času. Nikolce dá naději na celý život. https://registr.kostnidren.cz/

wxAVALONE - PÁLÍ! 2022, květen, DYMYTRY, Káťa - Nikolka

Běh pro válečné veterány a

nikolka letak

 

Iv. Nikitinská - AVALONE


 

Běh pro naději tří nemocných holčiček