PÁLÍ! to v ZŠ a MŠ Kosova Hora

Zveřejněno: 7.února 2022

„Dnes jsem zažila něco neuvěřitelného…" - žačka ZŠ Kosova Hora


Avalone představilo preventivní program "PÁLÍ!" bojující proti popáleninovým úrazům u dětí v ZŠ Kosova Hora všem žákům. Ohlasy dětí hovoří slovy jasnějšími, než bychom dokázali říci mi dospělí.
Patří PÁLÍ Do škol? PATŘÍ. Děti chtějí být chráněny.
NA ŽIVOTECH DĚTÍ ZÁLEŽÍ
Objednání programu PÁLÍ do škol Vašich dětí:
iv@avalone.cz, tel: 702960090, www.avalone.cz

Ročně v ČR utrpí úraz popálením v takovém rozsahu, že je nutný zásah lékaře, přes 100.000 lidí. Z toho 40.000 dětí. Každé 4 minuty přes den, je popáleno 1 dítě. Popáleninové úrazy patří k nejtragičtějším úrazům s vysokou úmrtností. Když už člověk tento úraz přežije, čeká ho dlouhodobá, náročná a bolestivá léčba. Která i přes vyspělost naší popáleninové medicíny, zanechává celoživotní devastující následky a hluboké jizvy na těle i na duši. A přitom 95% popáleninových úrazů LZE PŘEDEJÍT. Jak? PREVENCÍ.

Program PÁLÍ obsahuje PREVENCI popáleninových úrazů, PREVENCI požárů a 1. POMOC. Vše podložené vyprávěním dětí, které těžký úraz popálením přežily, videi, příběhy, hudbou, besedou.
A protože vše má mít krásný konec, nejenom pohádky, i náš program zakončujeme vyprávěním o pomoci dalších lidí, o našem kalendáři PÁLÍ, o hudebnících, vojácích a našich společných zážitcích. Více: http://pali.avalone.cz/primarni-prevence

wkh xc

wkh g

wkh r

wkh c

wkh xj

wkh b

wkh xd

wkh k

wkh x

wkh w

wkh e

wkh v

wkh f

wkh xe

wkh h

wkh xi

wkh i

wkh s

wkh m

 


 

PÁLÍ! to v ZŠ a MŠ Kosova Hora