DYMYTRY na životech dětí záleží

Zveřejněno: 4.května 2022

     Právě vidíte první novou fotografii z PÁLÍ! 2023 - připravovaného rockového kalendáře naděje a pomoci. Fotografii, která znamená obrovskou poctu, radost a vyznamenání pro celé AVALONE. Pro děti, které bojují o své životy, či s následky popáleninových úrazů. Pro děti které svěřují příběhy svého boje a hrdinství do rockového kalendáře naděje a pomoci – PÁLÍ, čímž získávají nové dárce kostní dřeně do Českého národního registru dárců dřeně a chrání děti zdravé před popáleninovými úrazy - prevencí. 
     Zcela nečekaně jsem od DYMYTRY obdržela tuto silnou fotografii. Poprvé jsme dostali fotografii hudebníků, na které každý z nich má v rukou náš společný rockový kalendář PÁLÍ! 2022. Tuto krásnou fotku pro nás DYMYTRY vytvořili naprosto bez vyzvání, vyžádání, proseb. Nečekaně. Jen tak pro radost.

Dymytry 2023 dar
     Dymytry jsou silní chlapi, s obrovských srdcem. Jsou hvězdy, obdivují je statisíce lidí a přesto jim není lhostejný osud dětí, které bojují „v temnotě" a samotě. Pomáhají nám od samého našeho počátku. Od chvíle, kdy jsem je poprvé poprosila o pomoc a fotografii do našeho prvního rockového kalendáře PÁLÍ. Psal se rok 2019. Od té doby nám pomáhají nepřetržitě, zvou nás na koncerty, pomáhají nám pravidelně se všemi ročníky kalendáře, jsou součástí našeho preventivního programu PÁLÍ. Jsou s námi v každé škole, v každé třídě, kde PÁLÍ šíříme.

awalone pali dymytry

awalone pali prosinec

wx 2022 PÁLÍ - PROTHEUS-logo

awalone titul

apd Dymytry

pali19 dymytry

Dymytry webb

Dymytry f

Dymytry webc

WZŠ Sedlčany 8.B ESkladba DYMYTRY - S NADĚJÍ, je silnou "zbraní" přednášek a programu PÁLÍ - prevence popáleninových úrazů -  na všech školách, kam vkročíme. Více: http://pali.avalone.cz/news/286/50/Preventivn%C3%AD-program-P%C3%81L%C3%8D-op%C4%9Bt-v-1.Z%C5%A0-Sedl%C4%8Dany
WZŠ Sedlčany 8.B. d

wkh xj

Dymytry weba

"S NADĚJÍ zase stojíš na nohou,
  S NADĚJÍ porazit tě nemohou." - Dymytry

Jsem dojata a velmi hrdá. Dymytry prostě NA ŽIVOTECH DĚTÍ ZÁLEŽÍ. Má to smysl. DYMYTRY – DĚKUJI.

Iv. Tara Nikitinská a AVALONE

Odkazy: Dymytry web: https://www.dymytry.cz/

Prohlédnutí, objednání rockového kalendáře PÁLÍ! 2022: http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali

 

 

 

 


 

DYMYTRY na životech dětí záleží