Tři Sestry

Legendární kapela skvělých hudebníků, patřící ke špičce již 33 let. Kapela, která i po třiatřiceti letech s velkým nadšením a ve vší pokoře objíždí naši krásnou českou zem.

Kapela lidí, kteří dokáží skrze hudbu předat do dalších tisíců lidí radost, sílu, energii. Kapela lidí, kteří pomohou tam, kde mohou, kde je třeba. Hned, bez zbytečných řečí a otálení.

 Při pobytů našich borců u nás, jsme plavali v lomu. Přišla mi na mobil zpráva. Od Zdeňka Růžičky, frontmena SPS. Otevřu ji a tam krásná fotka. Mé oči ještě oslepené sluncem a mokré vodou, bez brýlí, vidí tři lidi, kteří v rukou drží plakát „PÁLÍ! Nás to taky“. Byla jsem nadšena, s myšlenkami: „To je skvělé. Ani nevím, kdo to je a oni sami od sebe se s naším plakátem a se Zdeňkem vyfotí, pošlou a tím podpoří naši myšlenku, ideu...To je krása! Po chvíli mě však napadlo: „Proč se fotí u auta, na kterém je nápis „TŘI SESTRY“? ...chvíle přemýšlení, pak myšlenka, kterou jsem vzápětí odsunula do kategorie „nemožné“….návrat k mobilu….zvětšení fotky….a !!!!!!!!!!!

TŘI SESTRY dokazují, že vše možné JE!

Nebyla to 1.forma pomoci kapely TŘI SESTRY, kterou nám prokázali. V říjnu 2012 jsem napsala na jejich mail prosbu:

„Prosím Vás, nemohli by jste jako kapela Tři sestry věnovat mému kamarádovi Vaškovi, který ve věku 43 let je již 4 roky zcela ochrnut, kvůli nevyléčitelné chorobě ALS, cokoliv, co se týká Vaší hudební skupiny Tři sestry ? Fungují mu již pouze oči a sluch. Nyní leží na oddělení palitativní léčby - pro pokročile nevyléčitelné pacienty, v nemocnici Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze. Vaška pravidelně navštěvuji, dorozumíváme se pomocí tabulky s písmeny. Zjistila jsem, že jeho nejoblíbenější kapela jste Vy - kapela Tři sestry."

 Při mé další návštěvě Vaška mě čekalo cosi tak nádherného... Vašek ležel v bílém pokoji, na jehož čelní stěně visel velký dřevěný kříž, v bílé posteli ....a na zcela bezvládném těle měl oblečeno tričko Tři sestry. Na stolku vedle sebe měl CD TŘI SESTRY, nálepky a plakát...Tento obraz mi utkvěl v paměti troufám si říci, že nadosmrti. 

Kapela TŘI SESTRY je kapela borců, skvělých hudebníků s obr srdcem. Kteří na svém autě mají nápis „TŘÍ SESTRY...jezdíme hrát do světa“. Hrají světu a světu pomáhají. Nejenom svou hudbou.

DĚKUJEME! 

 TŘI SESTRY WWW


 

Tři Sestry