NINE SIX NINE

NINE SIX NINE- HC/Oi Punk Tábor
NINE SIX NINE A

Kapela NINE SIX NINE z Tábora podpořila kampaň "PÁLÍ" a přidala se k boji proti popáleninovým úrazům a pomoci dětem těžce nemocným a popáleným. A to nejen řečmi, ale přímo punkovou silou a hned "zestartu". S tím pravým punkovým nadšením a razancí.  

NINE SIX NINE B

Svou pomoc nám - AVALONE, projevili hned zestartu svou 1. akcí na Káčku, kde i při účasti cca "5 a půl lidí" dokázali pro Avalone získat nádherných 5.555,-Kč. A hned začali s přípravou celého punkovému festivalu věnovanému nemocným a popáleným dětem - bojovníkům AVALONE. 

NINE SIX NINE E

NINE SIX NINE svými slovy o sobě:
"Radim Tvrdík-kytara,zpěv. Legenda punku osmdesátek a legenda HC devadesátek!
  Po kultovkách QÝCHODU, ROYAL INCEST a hudební pauze se mu po muzice zastesklo. 2014 Oslovuje kytaristu Honzu "Jelena" Jelínka a kontaktuje basáka Martina "Mates Bass" Veyra. Jen bubeník jaksi nebyl.  Honza oslovil Aleše Dvořáka-bicí. Zkusili to a klaplo to. První akce, nahrávky ve studiu, křest desky.... Pak spousta skvělých akcí, festů i jedna svatba, mj. i semifinále soutěže Líheň.
   Po období změn, hledání, příchodů a odchodů (Mates,Honza a Honza Makovec-kytara),přichází basák David Tvrdík a dlouholetý kamarád Radima i Aleše kytarista Eugen Mikulica. Vznikaly nové písně,nové nápady,nový náboj...Parta je komplet a sedla si.V současnosti je čeká návštěva studia,spousta akciček a spolupráce s nadací Avalone z.s." 

NINE SIX NINE H

Na životech dětí záleží i punkerům a hardcoristům. Tvrdým chlapům. NINE SIX NINE - DĚKUJEME!!! Je nám ctí. 

Punk's not dead!

NINE SIX NINE GX

 


 

NINE SIX NINE