Podařilo se nám získat 53 dárců kostní dřeně

Zveřejněno: 11.července 2022

Ve dnech 30.6. - 3.7. 2022 jsme se spolu s Českým národním registrem dárců dřeně díky pořadatelům hudebního festivalu Pekelný ostrov tohoto nádherného festivalu zůčastnili.
Díky celému festivalu - pořadatelům, návštěvníkům, hudebníkům a díky slovům pana moderátora Jiřího Pelnáře, se nám  podařilo získat do Českého národního registru dárců dřeně 53 nových dárců. 53 hrdinů, kteří dali naději na život dětem i dospělým, umírajícím na leukémii. 

A také se nám podařilo nafotit celý nový rockový nástěnný kalendář pomoci a naděje - PÁLÍ! to i PEKELNÝ OSTROV - 2023. Více zde: http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali

wzapispoc

Simonekdarce weba

wzapispod

wzapispof

wzapispoi

wzapispog

wzapispoh

wwwzapisk

DĚKUJEME VŠEM ZA POMOC. 

wwwzapisj

HARLEJ

PO Harlej web 23

TRAUTENBERK TANZ METAL

POW Trautenberk Tranz Metal

RYBIČKY 48

pow rybicky

OLYMPIC

POW Olympic 23

TRAKTOR

pow Traktor

KOMUNÁL

POW Poletíme

ZAKÁZANÝ OVOCE

POW Zakazanyovoce

WALDA GANG

POW Walda Gang

DEBUSTROL

POWEB DEBUSTROL B

DYMYTRY

POW Dymytry

E!E
PO web E!E 23
ALKEHOL

POW Alkehol 23

TEAM PEKELNÉHO OSTROVA a AVALONE 

po web team PO

po webBBB plakat

Ještě jednou všem OBROVSKÉ DÍKY. Byly to tak naplněné dny.

NA ŽIVOTECH DĚTÍ ZÁLEŽÍ. DĚKUJEME. Iv. Nikitinská

Slova pana Jiřího Pelnáře, za která mu tak moc děkujeme. "Pekelný ostrov bude pomáhat taky. Ale našim českým dětem. Protože v dnešní dovbě – je to tak – se NESMÍ zapomínat na naše české děti. A žádné sbírání víček, nic takového. Ale společně s námi tady dneska je organizace rodičů AVALONE, jsou úplně vzadu, mají tam svůj stánek. Nechtějí od vás peníze, ale chtějí od vás, aby jste se zaregistrovali do národního registru dárců kostní dřeně.

Takže to znamená, že pokud vám nebylo ještě 35 let, tak vás tam zveme. Hledáme dárce pro pětiletého klučinu a tříletou holčičku. Dárce stále nemají. A víme ze statistik, že každý 120 dárce dokáže zachránit jeden život. Dneska je nás tady zhruba 15.000, takže věřím, že minimálně těch 120 by se nás tady mohlo najít. Pozvu vás tady dozadu, nebolí to, zabere vám to zhruba 8 minutek, je to národní registr dárců kostní dřeně, my jim za to strašně děkujeme že i oni jsou součástí." 

 

 

 

 

 


 

Podařilo se nám získat 53 dárců kostní dřeně