Odzer

„Jmenuji se Odzer. Narodil jsem se v indickém Himálaji 4200 m. n. m. Ve 4 letech jsem se z dětské nerozvážnosti polil leteckým benzínem. Stačila jedna sirka a celý můj život se změnil. Na 40% těla jsem utrpěl popáleniny 3. stupně a musel si projít několika plastickými operacemi. Za záchranou mého života stojí Gábi, má druhá maminka. Hned po mém úrazu se mě ujala a už 14 let se o mě stará." - Odzer
Odzi wHimaláj

Ozzy nyní žije a studuje v ČR. Je s námi od našich začátků a chrání s námi zdravé děti před popáleninovými úrazy. A pomáhá dětem, který tento strašný úraz přežily.
Odzi wc

Ozzy v rockovém kalendáři pomoci a naděje  PÁLÍ! 2022
Odzi wd22
Odzi wi r48
Odzi wj xindl
Odzi wh
Ozzy v rockovém kalendáři PÁLÍ! 2021

Odzi wa 20

Ozzy v rockovém kalendáři PÁLÍ! 2020

Odzi we 19
Odzi wf 19
Ozzy se svou rodinou ve své rodné vesničce Kargyak.
Odzi wHimaláj rodina
Odzi wHimaláje c

Ozzy se nyní studuje VŠ a je také skvělý tanečník, který má za sebou stovky nádherných vystoupení.  
Odzi w tanec
Ozzy, kolik je Ti let? "Tak to přesně nevím. U nás se datum narození nezaznamenává tak, jako tady v České republice. Život tam plyne úplně jiným tempem a věk je zcela pomíjivá věc. Myslím, že v mé rodné oblasti se lidé i bez znalosti tohoto termínu, řídí biologickým věkem. Abych ale odpověděl na otázku. Samozřejmě mám nějaké číslo, které mi bylo maminkami přiděleno. Podle českého občanského průkazu je mi 19, ale že to nevím jistě, pro mě představuje velkou svobodu.

Odzi wa


 

Odzer