Záhadný muž za objektivem TOMÁŠ

Zveřejněno: 6.října 2022

Kdo je ten záhadný muž, který stojí za každou fotkou z nového kalendáře PÁLÍ! to i HRADY CZ – 2023 a přitom ani na jedné z nich není vidět? Kalendáře, který roznese ochranu dětí před popáleninovými úrazy a výzvu k záchraně dětí darováním kostní dřeně do škol, dětských domovů, nemocnic, transplantačních center...
Kalendáře, který ukazuje pomoc hudebníků, festivalu a fanoušků, sílu a radost ze života.

Tomáš Šnírer. PAN fotograf. 
Muž, kterého na festivalu potkáváte od jeho začátku do konce. Na všech možných místech. Na pódiu, pod pódiem, mezi návštěvníky, ve dne, v noci. Do jeho tváře mu nevidíte. Protože ji skrývá za objektivem a zachycuje nesmrtelnost okamžiků.
tomas snirer wd
Tomáši kdy, jak a proč si se zamiloval do fotografování?
Každý z nás má určitě doma spoustu alb, ve kterých se skrývají poklady. Fotografie, které zachycují vzpomínky, zážitky, vaše blízké a přátele. Dívat se na tyto záběry i po letech přináší krásný pocit na duši a také nostalgii, vždyť díky fotografiím si můžeme zavzpomínat a vidět, jak s námi šel čas.
tomas snire rwb
A možná právě tyto pocity radosti, nostalgie a krásných vzpomínek mně vedly k tomu, abych se stal fotografem tělem i duší. Je to můj koníček už od dětství, kterým se dnes mohu zabývat i jako svou prací.
tomas snirerc wc
Dokážeš zachytit astmosféru nejen festivalů, ale také svateb, maturitních plesů a všech důležitých slavnostních okamžiků lidského života.
Jsem fotograf, kterého baví tvořit lidem hezké vzpomínky. Moje práce je můj koníček, a i když jsem svými klienty označován za profesionála, tak já sám se za něj nepovažuji, nemám toto slovo příliš rád. Jsem spíš člověk, kterého baví focení v přirozené a uvolněné atmosféře, díky které vznikají nejlepší momentky.
tomas snirer wa
K zachycení okamžiků používáš nejen své fotoaparáty, ale také...
Na podobné akce dnes jezdím s oblíbeným photoboxem. Je to téměř bez obslužný mobilní mini ateliér s profesionální technikou a kvalitou studiové fotografie v jednom boxu s okamžitým tiskem na místě.
Je to zařízení, které bezvadně zabaví hosty a zanechá hezké vzpomínky na fotografiích. Má jednoduché ovládání, o které se postará obsluha a  spoustou vychytávek: fotí, tiskne, sdílí. K tomu širokou škálu rekvizit a velké množství pozadí. 
tomas snirer weVíce info a objednání: https://www.photoboxbest.cz/


Tome, nafotil si nám nádherné fotky do kalendáře PÁLÍ! To i HRADY CZ. Do každé fotografie zvlášť se Ti podařilo zachytit sílu dětí, pomoc hudebníků a podporu fanoušků. Půjdeš s námi o do ročníku třetího?
Ano. Budu fotit i další ročník kalendáře.

wPALI TO I HRADY Tomáš KLUS

Tomáši, moc Ti za celé AVALONE děkuji, za Tvou obrovskou pomoc. Fotíš nádherně. Přeji Ti miliony dalších nádherných zachycení okamžiků krásy, síly a lidského štěstí ve fotografiích. Dáváš životu "věčnost".
 tomas snirer wportret

Text: Iv. Nikitinská a Tomáš Šnírer, foto: Tomáš Šnírer
hrady w kun e

 


 

Záhadný muž za objektivem TOMÁŠ