AVALONE součástí výstavy org. ROZBĚHÁME ČESKO

Zveřejněno: 31.ledna 2023

Wvernisáž pozvánka

Naše přátelská organizace ROZBĚHÁME ČESKO slaví 10 let svého života. Života plného pomoci. Za pouhých 10 let dokázala svým během a činností získat pro slabší a nemocné pomoc v neuvěřitelné výši 12 000 000,- Kč a rozdělit potřebným po celé ČR. Pomohla i AVALONE uspořádáním Běhu za trpaslíky. Díky tomuto běhu AVALONE darovala dar ve výši 68 120,-Kč. 

"Rozběháme Česko z.ú. je nezisková organizace. Naší každodenní činností je POMOCI LIDEM NAJÍT CESTU KE ZDRAVÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU, MOTIVOVAT JE K PRAVIDELNÉMU SPORTOVÁNÍ A DÁVAT POHYBU SMYSL. V rámci tohoto projektu organizujeme s ambasadory po celé republice výběhy, běhovýlety i výběhy se psy (canicross) pro veřejnost zdarma. Vymýšlíme různé sportovní aktivity. Učíme lidi zdravému běhání, pomáháme jim začlenit se do komunity sportovců a tvořit nové sociální vazby.  Účastníme se společně běhů pro vybraný charitativní účel, organizujeme workshopy zdravého běhu, speciální akce. Zkrátka se staráme o bohatou a hlavně smysluplnou sportovní náplň volného času."- https://www.rozbehamecesko.cz/o-projektu/

Ke svému velkému výročí uspořádala výstavu, kterou můžete navštívit v Plzni do 16. 2. 2023.  

" Ukážeme si nějaké kuriozitky ze začátků téhle svérázné neziskovky. Na 20 panelech pak představíme i charitativní část #myteporazíme, která představí projekty na které jsme spolu s našimi běžci pomohli přerozdělit finance.
Běžci   to nejsou jen blázni v legínách - jsme (býváme) i kulturní a kulturychtivé bytosti se smyslem pro humor, krásno, estetiku, dobrou hudbu a taky býváme dobrodušní." 

wVernisáž d Org. Rozběháme Česko a hosté na vernisáži výstavy 10 let Rozběháme + kouzlo sportu a dárcovství

wVernisáž a AVALONE - Nikolka, Trpaslík AVALONE na plakátě i před plakátem 

bzt wb Trpaslíci AVALONE 
wVernisáž e Trpaslíci AVALONE na výstavě wwwVernisáž fVernisáž výstavy v plzeňské radnici 

WWW Vernisáž pavel Během pomáhají lidé po celé ČR, ať jsou to maminky, děti, studenti, generálové, či prezidenti. 

wVernisáž h "Na 20 panelech jsou představeny projekty, kterým org. Rozběháme Česko pomohla. 

wVernisáž c AVALONE a Zdenka Kamišová - projektový manažer org. Rozběháme Česko a koordinátor projektu #myteporazime a Junior akademie. Zleva: Kateřina Faitová - maminka Nikolky, Zdenka Kamišová, Ivana Nikitinská a Nikolka. 

beh wc plzen Běh za trpaslíky v Plzni - http://pali.avalone.cz/news/319/50/B%C4%9Bh-za-trpasl%C3%ADky-AVALONE-v-Plzni

Bzt wa Běh pro trpaslíky v Kralupech nad Vltavou - http://pali.avalone.cz/news/310/50/B%C4%9Bh-za-trpasl%C3%ADky-v-Kralupech-nad-Vltavou

Velmi děkujeme org. Rozběháme Česko, za to že jsou. Za jejich dlouhodobou pomoc, přátelství, důvěru a za představení AVALONE na své výstavě. Díky Vám víme, že NIKDY NEBĚŽÍŠ SÁM. 

NA ŽIVOTECH DĚTÍ ZÁLEŽÍ. Iv. Nikitinská - AVALONE


 

AVALONE součástí výstavy org. ROZBĚHÁME ČESKO