DOTIKO

DOTIKO - držitel ocenění Diamanty českého byznysu - generální patron AVALONE 

Jsme hrdi, se nám dostalo velké důvěry a pomoci firmy DOTIKO s.r.o. - držitele ocenění  DIAMANTY ČESKÉHO BYZNYSU. Firma DOTIKO a její zakladatel a majitel, pan Jaroslav Ticháček, nás podpořili nejen v minulém roce, ale i v letošním roce. A to obrovskou celkovou částkou 100.000,- Kč. 
DOTIKO-s.r.o._Diamanty-1-1024x724
Společnost DOTIKO s.r.o. je českým poskytovatelem personálních služeb s dlouholetou tradicí. Specializuje se na všechny možné druhy montážních a řemeslných prací v rámci celé Evropy.
DOTIKO W
 „K okruhu zákazníků firmy DOTIKO s.r.o. patří od roku 1999 vedle mezinárodních koncernů také mnoho středně velkých a malých firem v Německu a celé Evropě. Náš odborný personál je vícejazyčně vzdělán a disponuje vysokou mírou národních a mezinárodních zkušeností. Mluví za nás vysoký stupeň flexibility, odhodlání, profesionální provedení zakázek a v neposlední řadě naše výhodné ceny. V posledních letech se počet našich zaměstnanců rozrostl na více než 400." - DOTIKO

Jestliže hledáte perspektivní zaměstnání s odpovídajícím ohodnocením, sledujte pracovní nabídky zde:https://www.dotiko.cz/

Zakladatel a majitel firmy, pan Ticháček, je nejen geniálním a úspěšným podnikatelem, ale také fotbalistou tělem i duší.  Fotbal začal hrát v rodném Tlumačově, za tamní Start, poté hrál za Kdyni. Pak však přišlo zranění a následoval konec hráčské kariéry. A tak se začal věnovat nelehkému trenérskému řemeslu. Začátkem 80. let minulého století poprvé trénoval Jiskru Domažlice, poté i Rudou hvězdu Domažlice a divizní FK Horažďovice. Velký trenérský úspěch prožil v Poběžovicích, s nimiž v roce 1999 postoupil z I. A třídy do krajského přeboru, a tím ve městě a jeho okolí způsobil doslova "fotbalové šílenství". S trénováním dále pokračoval v divizní Slavii Vejprnice a nemalou část trenérského života strávil v bavorském Dalkingu a Chamu.

V roce 2004 přijal životní výzvu a stal se PREZIDENTEM a významným sponzorem Jiskry Domažlice.  
Jiskra Domažlice www
V roce 2007 tým pod vedením pana Ticháčka postoupil po pětatřiceti letech z krajského přeboru mužů do divize. „Vybudujeme zázemí pro fotbal a potom mohou přijít další fotbalové úspěchy." - říkával. Za pouhý rok se stihl zasloužit o výstavbu umělé hrací plochy a fotbalových šaten v areálu domažlické Střelnice. Měl pravdu. Úspěchy následovaly. Přišel historický milník v dějinách Jiskry - postup do České fotbalové ligy, která se nyní v Domažlicích hraje již desátým rokem.

Pan Ticháček a jeho DOTIKO nejen že dokáží zajistit fotbalistům skvělé zázemí a podmínky, velmi dobře ohodnocenou práci českým lidem v zahraničí a tím i  důstojný život, ale je jednou z mála českých firem, která pomáhá, podporuje a sponzoruje stovky lidí, desítky organizací každý rok. Ať v oblasti sociální, sportovní či umělecké.

„Ne úplně každý má to štěstí vyrůstat v dobře fungující rodině, proto každoročně darujeme finanční prostředky dětským domovům v plzeňském kraji. Nezapomínáme také na domovy důchodců. V dnešním světě počítačů podporujeme rozvoj sportovišť na Domažlicku. Jsme hrdým hlavním sponzorem domažlického fotbalu, který za dobu našeho sponzoringu dosáhl až na 3. nejvyšší českou ligu. Naše firma sponzoruje také malé německé mládežnické kluby." - DOTIKO

Mezi další organizace, kterým DOTIKO pomáhá, patří např. Nadace pro postižené – Centrum sociálních služeb Tloskov, Chodská naděje z.s., MMA fighter Martina Jindrová, FC Viktoria Plzeň, festivaly Pekelný ostrov, Chodrockfest, kapely Traktor, Dymytry, Arakain a další a další.

A již druhým rokem také ... AVALONE
2024 PO wtým a
I proto jsme dokázali s naším preventivním stanem AVALONE objet celou ČR, 13 velkých hudebních festivalů po celých Čechách i Moravě, našli 1 189 nových dárců kostní dřeně, zachránili jsme společně 9 životů dětí i dospělých, umírajících na leukémii a ochránili několik dětí před devastujícími popáleninovými úrazy. 
12 24 AVALONE kalendář - Motol

2024 Hrady Avalone
33 AVALONE kalendář - Barevný běh
6 24 AVALONE kalendář - prevence
111 43 AVALONE kalendář - Nebe
19 AVALONE kalendář - Běh pro válečné vet.
I proto MĚNÍME a ZMĚNÍME záchranu dětí umírajících na leukémii a ochranu dětí před těžkými popáleninovými úrazy. 
Cocotte Minute Hrady Veveří

I proto jsme mohli v roce 2022 vydat 2 druhy preventivních kalendářů PÁLÍ, které jsou plné plakátů, příběhů dětí a informací o tom, jak ochránit děti před těžkými úrazy popálením a zachránit darováním kostní dřeně. A kalendáře rozdávat zdarma do škol, dětských domovů, nemocnic, registrů dárců kostní dřeně a transplantačních center. 
99jpgpotitul
99jpgcervenectym
aaa shradytit
Díky panu Ticháčkovi a f. DOTIKO můžeme také v roce 2023 vydat 5. ročník kalendářů PÁLÍ! 2024, spustit kampaň CHCEME ŽÍT - výzvu dětí AVALONE bojujících s leukémií, k darování kostní dřeně. S cílem získat dárce kostní dřeně pro každé dítě i dospělého, umírající na leukémii. A pomáhat těžce nemocným dětem v jejich nelehkém boji.
Výzva: http://pali.avalone.cz/news/336/50/CHCEME-%C5%BD%C3%8DT.-V%C3%BDzva-d%C4%9Bt%C3%AD-bojuj%C3%ADc%C3%ADch-s-leuk%C3%A9mi%C3%AD 
DětiMotol a

 POWWW Dymytry
2024 HRADY KABÁT
DOTIKO, pane Ticháčku - DĚKUJEME. 

NA ŽIVOTECH DĚTÍ ZÁLEŽÍ. 

Text: Iv. Nikitinská. AVALONE, foto: AVALONE


 

DOTIKO