AVALONE na charitativní akci PECHA KUCHA 

Zveřejněno: 8.března 2023

Neexistují nemožné cíle

O tomto faktu jsem se včera přesvědčila na společenské akci Pecha Kucha, na kterou jsem se dostala díky hlavním pořadatelům proslulého hudebního festivalu Mighty Sounds. 

Akci Pecha Kucha  pořádala v Táboře org. Cheiron T, o.p.s. Je to společenská akce původem z Japonska, která se rozšířila do celého světa. Aktuálně se pořádá ve více než 1 200 městech po celém světě a poprvé se konala i Táboře. Celou akcí nás parádně provázel Peter Chalupianský. 

 „V ČEM JE AKCE ZAJÍMAVÁ? Pecha Kucha je specifická svým formátem 20x20. Na pódiu táborského kina má každý řečník k dispozici 20 slajdů a na každý slajd 20 sekund. Díky tomu je celý večer velmi svěží a řečníci se plynule střídají.
Během 6 minut a 40 vteřin Vás přednášející krátce a zajímavě seznámí se svojí kariérou, zkušenostmi a případnými novinkami v netradičních oborech." - Cheiron T

A tak v nadupaném večeru, plném zajímavých vyprávění, střídajícím se v rychlém spádu, jsem udiveně vnímala, co vše jsou lidé v různých lidských činnostech schopni dokázat.

A co bylo všem vyprávějícím hostům společné? Jejich cíl na úplném začátku vypadal jako naprosto „bláznivý“, zcela nemožný, nerealizovatelný a nesplnitelný. Přesto se do boje pustili. I přes všemožné překážky se nevzdali. A zvítězili. Díky tomu svět obohatili v mnoha oborech a dokázali, že NEEXISTUJÍ NEMOŽNÉ CÍLE.

A aby dobra nebylo málo, tak všichni hosté vystupovali bez nároku na honorář a veškerý výtěžek akce je věnován org. Cheiron, která v Táboře již více než 25 let nabízí bezpečný prostor pro děti, mladé lidi a rodiny.

Vzácnými a velmi inspirativními hosty na akci byli: 

* František Švadlena, Markéta Broumová - zástupci hudebního festivalu Mighty Sounds:  - https://www.mightysounds.cz/
pechakucha dwww
* Roman Varga - ředitel táborské neziskové organizace Cheiron - https://www.cheiront.cz/  
pechakucha roman vargaweb

* Šimon Blaschko -  hlavní dramaturg a produkční v Rock Café, hlavní organizátor festivalů Summer Punk Párty Volyně               a Majáles Vimperk - https://www.facebook.com/SummerPunkPartyVolyne
pechakucha f - šimon blaschkow

* Vojtěch HrachJiří Krůta - firma UBRD - české dřevěné výrobky do kuchyně - https://www.ubrd.cz/
pechakucha g - ubrdwww

* Martin Svatek - šéfkuchař - https://macerestaurant.cz/
pechakucha cweb

* Lenka Greň - zakladatelka kavárny Jednota, ZORKY a organizátorka kulturních akcí - https://kafeknihyjednota.webnode.cz/
pechakucha bweb
* David a Věra Kubíčkovi - KBC Tábor - BOX / K1 / MUAY-THAI  - https://www.kbctabor.cz/
pechakucha j - kabíčkoviweb
* Peter Chalupianský - cestovatel a mladý filantrop
pechakucha h - Peter Chalupianskýw
* Petr Harazim - frontman populární kapely Nebem - https://skupinanebe.cz/
pechakucha k - petr harazimweb

Děkuji za inspiraci a naději v lepší svět všem hostům, které jsem měla včera na akci Pecha Kucha poznat. Jste skvělí.

 

Text. Iv. Nikitinská, foto: fb Cheiron T, o.p.s.

 

 


 

AVALONE na charitativní akci PECHA KUCHA