CHCI ŽÍT - výzva dětí AVALONE v ČT 1

Zveřejněno: 28.února 2024

DYMYTRY s AVALONE ZACHRAŇUJÍ ŽIVOTY dětí i dospělých, bojujících s leukémií. „Cítila jsem se plná naděje a optimismu“ – Julie, při registraci v registru dárců krvetvorných buněk.

Fanynka Dymytry, paní Julie Barilová, maminka dvouleté Barušky, se dnes zapsala do registru dárců krvetvorných buněk v IKEM Praha. Díky výzvě CHCI ŽÍT, kterou do světa vyslaly děti AVALONE. Děti bojující s leukémií a jejich rodiče.

Julie výzvu objevila na fb Avalone – Dymytry. Přes on-line formulář Avalone se přihlásila do registru. Z registru dárců ji ihned kontaktovali. Od objevení výzvy CHCI ŽÍT do návštěvy v IKEM uběhlo pouhých několik hodin. Včetně noci. I takto rychle můžete dát naději na ŽIVOT. A stát se hrdinou odhodlaným kdykoliv zachránit život dětem i dospělým umírajícím na leukémii.

Při registraci Julie byl natáčen živý vstup do ČT 1. Díky Julii, Dymytry, registru, ČT1 se výzva AVALONE objevila i v přímém přenosu ČT 1 – studio 6

Julie se zaregistrovala v symbolickém tričku s nápisem NOVÁ ÉRA kapely DYMYTRY – patrona AVALONE.
NOVÁ ÉRA v záchraně dětí bojujících s leukémií, darováním kostní dřeně, díky hudbě, hudebníků a fanoušků, byla Julií dnes symbolicky odstartována.

Z ČT 1: „Co Vás vedlo k tomu přihlásit se do registru dárců krvetvorných buněk? "

„Já jsem se o projektu dozvěděla vlastně z projektu AVALONE, který se věnuje dětem s leukémií a dětem popáleným, tak mě to přišlo jako dobrý nápad se zapsat. Třeba bych mohla být vhodný dárce. A třeba to může potkat i nás. Nikdy nevíte, kdy budete sami tu pomoc potřebovat." - Julie

Julie, DYMYTRY, DYMYTRY rodino – DĚKUJEME
12 24 AVALONE kalendář - Motol
Kdo se může přihlásit do registru: Věk 18 – 40 let, výborný zdravotní stav, bez trvalé medikace a léčby, hmotnost více než 50 kg.
On-line přihláška do registru: https://pali.avalone.cz/kostn%C3%AD-d%C5%99e%C5%88
Výzva dětí CHCI ŽÍT: https://pali.avalone.cz/news/336/50/CHCI-%C5%BD%C3%8DT.-V%C3%BDzva-d%C4%9Bt%C3%AD-bojuj%C3%ADc%C3%ADch-s-leuk%C3%A9mi%C3%AD
Do registru se budete také moci přihlásit na turné DYMYTRY - Monster Meeting, unikátního koncertního projektu kapel DYMYTRY, TRAKTOR,ARAKAIN, ALKEHOL v 16 městech po celé ČR, ve stánku AVALONE: https://www.monster-meeting.cz/
Monster Meeting www plakát, rozpis

111 w vila avalona koláž
Dymytry wwwkoláž
Kdo je Julie? Maminka dvouleté Barušky, milující manželka, profesí první žena - strojvedoucí CityElefantů na českých kolejích, fanynka Dymytry.
Julča DYMYTRY c 
Julie a kapitán DYMYTRY - Jiří Dymo Urban 
Julie, jak si se dostala k hudbě a jaké kapely ráda posloucháš?
Manžel mě v roce 2016 nasměroval do metalové sféry a u té jsem zůstala. Má srdcovka jsou Dymytry. Ale ráda si poslechnu třeba Škwory, Divokého Billa, NightWish či Harlej nebo Traktor.

Tvá hudební srdcovka jsou DYMYTRY. Jak se těšíš na Monster Meeting?
Strašně moc, jsme zvědaví na Vaška NOIDA Bártu a věříme že se se vším popisuje nad očekávání. 

Jak si se dozvěděla o problematice dárcovství kostní dřeně?
Já jsem se o projektu dozvěděla vlastně z projektu AVALONE, který se věnuje dětem s leukémií anebo popáleným, tak mě to přišlo jako dobrý nápad se zapsat. Třeba bych mohla být vhodný dárce. A třeba to může potkat i nás. Nikdy nevíte, kdy budete sami tu pomoc potřebovat.
Julča x
Bylo Tvé rozhodnutí stát se dárcem kostní dřeně rychlé, nebo si o něm přemýšlela delší dobu?
Ano bylo, ale přemýšlela jsem sice delší dobu, ale projekt Avalone mě dá se říci nakopl.

Jak se cítíš nyní po registraci? Když víš, že jsi v registru již evidovaná a že kdykoliv můžeš zachránit lidský život.
Jsem zvědavá zda se někdo najde, komu bych mohla pomoci, ale zároveň mám trochu strach, neboť to samotné darování zatím nebude úplně standardní jako běžné.

Jak si se cítila při registraci?
Cítila jsem se plná naděje a optimismu.
Julča a

Julie svým přihlášením se do registru dala NADĚJI na ŽIVOT dětem i dospělým, umírajícím na leukémii. 
A nám všem ostatním OPTIMISMUS, že dobro, statečnost a odhodlání zachraňovat životy v lidech JE.

Pomoc DYMYTRY v klipu: 


On-line přihláška do registru: 

Jméno a příjmení*
Rok narození*
E-mail*
Telefon*

Na životech dětí ZÁLEŽÍ - www.avalone.cz, Iv. Nikitinská, patroni: KABÁT, DYMYTRY, 22. základna vrtulníkového letectva - AČR
Partneři: Pan Jaroslav Ticháček - DOTIKO, MONETA Money Bank


 

CHCI ŽÍT - výzva dětí AVALONE  v ČT 1