START mise CHCI ŽÍT - za životy dětí

Zveřejněno: 3.května 2024

START mise CHCI ŽÍT 2024 – za životy dětí - ODSTARTOVÁN

Poháněný motory bojových vrtulníků a letadel za podpory našich přátel a patronů – 22. letecké základny vrtulníkového letectva "Biskajská" v Náměšti nad Oslavou. Přímo na jejich letecké základně, na akci DoD – Den otevřených dveří, 1.-5. 2024, který navštívilo přes 40.000 lidí.

Na tento velký den nás pozvali naši patroni "nejsilnější z nejsilnějších". Velení 22.zVrKL "Biskajská". Velitel základny, brigádní generál, Ing. Rudolf Straka a pan vrchní praporčík, nprap. Mgr. Pavel Eigl.
Moc si pozvání vážíme a ceníme. DĚKUJEME. 
Byli jsme pozváni i s naším stánkem naděje a pomoci AVALONE, ve kterém seznamujeme lidi s ochranou dětí před těžkými popáleninovými úrazy a záchranou dětí umírajících na leukémii darováním kostní dřeně. 

Prvním hrdinou, kdo nás v tento velký den navštívil a naši činnost podpořil, je první a dosud jediný český pilot FORMULE 1, pan Tomáš Enge. Tomáš je nejen prvním českým jezdcem ve formuli 1, ale také F3000, IndyCar a mnoha dalších prestižních sérií. Patří do světové špičky v závodech formulových vozů na okruzích i oválech, bravurně zvládá sportovní vozy a drží kvalifikační rekord v počtu pole position v řadě pro legendární závod 24 hodin Le Mans, při několika startech v rallye dokázal prohánět soutěžní specialisty.
Tomáš nyní naší misi dodal i sílu motorů F1.
Nic není náhoda. :) 

Děkujeme vojákům 22. základny vrtulníkového letectva "Biskajská", za pozvání, dokonalou organizaci, nabitý program a ukázky letů, při kterých jen žasnete údivem a tají se vám dech. Děkujeme Tomáši Engemu, všem lidem, kteří nás stánek AVALONE navštívili a hrdinům, kteří se registrovali do registru dárců kostní dřeně. Poprvé jsme zažili, že se registrovali i celé rodiny. DĚKUJEME. 

Výzva k darování kostní dřeně, kterou jsme zveřejnili 8.11.2023 a jejímž patronem je 22. letecká základna Biskajská, má k dnešnímu dni 878 260 zobrazení na soc. sítích, 68 821 dalších sdílení, 929 nových hrdinů přihlášených k registraci do registru dárců on-line formou, včetně hrdinů, kteří se zapsali přímo na DoD. Další se registrují v odběrových centrech po celé ČR. Zachránili jsme společnými silami minimálně 7 lidských životů. LETÍME DÁL. 

Silnější start naší mise za životy dětí CHCI ŽÍT, jsme si ani nedovedli představit. Letíme dál pohánění silou bojových letadel, vrtulníků a Formule 1.
DĚKUJEME
DoD xAX
 
dod xxFoto : 22. letecká základna vrtulníkového letectva
dod AGAG
Vrchní praporčík 22. letecké základny Náměšť nad Oslavou, nprap. Mgr. Pavel EIGL a AVALONE
dod velitel Velitel základny, brigádní generál, Ing. Rudolf Straka při rozhovoru přímo na DoD

DoD aaAAJsme připraveni, DoD začíná. 
dod ab Tomáš ENGE, český automobilový závodník, první a doposud jediný český pilot FORMULE 1, při registraci do registru dárců kostní dřeně ve stánku AVALONE. Tomáš je nejen 1. český pilot Formule 1, ale také 1. hrdina, zapsaný do registru dárců na tomto velkém dni - DoD, při startu naší mise "CHCI ŽÍT". Tato prvenství mu zůstanou již navěky. :) Byl poznán a odhalen. Tomáši DĚKUJEME. 

dod ah Do registru se registrovaly celé rodiny. DĚKUJEME. 
dod ai
dod aaj
dod ADdd
dod ac
Po celou dobu DoD nás doprovázely až neuvěřitelné ukázky profesionality, odvahy a umění vojáků na nebi i na zemi. Viděli jsme průlet 2x JAS-39 Gripen, společný průlet 2x Mi-171, 2x AH-1Z Viper, 2x UH-1Y Venom, společnou ukázku UH-1Y Venom a AH-1Z Viper, průlet tankeru KC-135, akrobatickou ukázku letounu Zlín Z-142 (CLV) – pilot Martin Šonka, – display ukázku Mi-171, – akrobatickou ukázku JAS 39 Gripen, samostatné vystoupení AH-1Z Viper a UH-1Y Venom a další a další ukázky tající dech. 
22. let. zákl. DOD plakát

dod y
dod z
dod yy Neloučíme se, uvidíme se :) 
111 43 AVALONE kalendář - Nebe Fotografie z akce Nebe nemá bariéry, celý článek: https://pali.avalone.cz/news/362/50/Byli-jsme-v-nebi.-Bitevn%C3%ADm-vrtuln%C3%ADkem-MI-17 

Náš let s vojáky 22. letecké základny vrtulníkového letectva: 


AVALONE WWW T Návštěva bojovníků AVALONE na hematologicko-onkologickém odd. v Motole s vrchním praporčíkem 22. letecké základny Náměšť nad Oslavou, nprap. Mgr. Pavlem Eiglem:  https://pali.avalone.cz/news/361/50/Setk%C3%A1n%C3%AD-hrdin%C5%AF-na-Klinice-d%C4%9Btsk%C3%A9-onkologie-Motol

22. letecká základna vrtulníkového letectva "Biskajská" v Náměšti nad oslavou - PATRON Avalone 
22. letec. DOD

DĚKUJEME. Na životech záleží. 

Ivana Nikitinská - AVALONE, foto:22.zVrKL "Biskajská", Avalone
Partneři: 22. letecká základna vrtulníkového letectva Biskajská, Alma Mater, Rozběháme Česko
              pan MUDr. T. Hála, pan J. Ticháček, Dotiko s.r.o., Clementia - Nadace MONETA Money

Mise CHCI ŽÍT - za životy dětí 2024: https://pali.avalone.cz/news/378/50/CHCI-%C5%BD%C3%8DT-mise-za-%C5%BEivoty-d%C4%9Bt%C3%AD-2024
Naše další společná akce s 22. základnou vrtulníkového letectva - 11.5. 2024 - Běh pro válečné veterány:https://pali.avalone.cz/news/346/50/B%C4%9Bh-pro-v%C3%A1le%C4%8Dn%C3%A9-veter%C3%A1ny-%C5%A0umava-2023
19 AVALONE kalendář - Běh pro válečné vet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

START mise CHCI ŽÍT - za životy dětí