S Dymytry na Monster Meeting v Chomutově

Zveřejněno: 11.června 2024

Dymytry patron Avalone společně zachraňují životy dětí

„Nikdy to nevzdávejte, vždycky je tu naděje!“ - Jiří Dymo Urban, zakladatel, kapelník, kytarista DYMYTRY.

Spanilá jízda Avalone spolu s Dymytry a jejich monstrózním turné Monster Meeting má DĚJ. Na pozvání Dymytry máme tu čest jezdit po celé ČR a být součástí Monster Meeting.
I s naší misí za životy dětí CHCI ŽÍT a stánkem naděje a pomoci, ve kterém se noví hrdinové hlásí do registru dárců krvetvorných buněk a ve kterém seznamujeme lidi, JAK a PROČ chránit své děti před devastujícími popáleninovými úrazy.

Nyní jsme navštívili Chomutov. A zažili jsme neskutečný, úžasný MASAKR.
Koncert navštívili na pozvání Dymytry i malí-obří bojovníci Avalone. Děti bojující s leukémií a popáleninovými úrazy, které svými příběhy chrání jiné. Filip, Sébík, Šimonek, Petřík a Niki a jejich kamarádi. S Dymytry jsme se setkali v zákulisí i prožili a zažili celý koncert.
Byl to obrovský zážitek, metalová smršť, plná energie, radosti, bojovnosti, síly a naděje. Popsat to nejde, to se musí zažít.

Obrovská byla opět pomoc Dymytry rodiny. Další hrdinové se zapsali do registru dárců krvetvorných buněk , odhodláni zachránit životy dětí umírajících na leukémii a poruchy krvetvorby.
Silné bylo i setkání s lidmi , kteří náš boj podporují i každoroční koupí našeho benefičního kalendáře AVALONE . Někteří mají doma již všechny ročníky.

Celkový počet hrdinů zapsaných do registru dárců díky výzvě dětí AVALONE – CHCI ŽÍT tímto stoupl na neuvěřitelný počet 2730, což znamená 23 zachráněných životů. 
Přihláška do registru dárců krvetvorných buněk on-line, info: https://pali.avalone.cz/kostn%C3%AD-d%C5%99e%C5%88
či osobně na Monster Meeting v Ostravě

MÁ TO SMYSL.  Jedeme DÁL. Toto sobotu - Monster Meeting - Ostrava

Dymytry – Jiří Dymo Urban, Václav Noid Bárta Official, Miloš Meier, Artur Mikhaylov, Jan Görgel,  Monster Meeting -  DĚKUJEME

Na životech dětí ZÁLEŽÍ - www.avalone.cz, Iv Tara Nikitinská
Patron: Kabát, Dymytry, Tomáš Enge, 22. základna vrtulníkového letectva Náměšť nad Oslavou - Armáda České republiky
Fotografie: Marek Hošta

DYMYTRY 24 Dymytry a Avalone
mm chomutov děti b
MM Chomutov e Bojovníci Avalone vítají novou hrdinku zaregistrovanou do registru dárců krvetvorných buněk, odhodlanou zachránit lidský život (napravo) 
MM Chomutov Václav Noid Bárta Václav Noid Bárta, zpěvák Dymytry, se svými fanoušky z Avalone :) 
mm chomutov josef zeman Setkání s Dymytry rodinou a fanoušky, kteří nám pomáhají každý rok koupí našeho kalendáře pomoci a naděje - AVALONE. Děkujeme Josefe a Renáto :) 
MM Chomutov Dymytry
MM Chomutov f Bojovníci Avalone v akci
mm chomutov kluci Hrdinové Avalone :) 
mm Chomutov holky a Pevné jádro Avalone :) 
Monster Meeting Plzen Petr Klaper a
Monster Meeting www plakát, rozpis






 


 

S Dymytry na Monster Meeting v Chomutově