Síla hudby a jejích fanoušků je obrovská

Zveřejněno: 12.března 2020

Motto: "Jsem šťastný, když má druhý radost, kterou jsem tak trochu způsobil já". - Martin Fürst

Síla fanoušků je nádherná. Moc děkujeme manželům Radce a Martinovi Fürstovým, mmj. fanouškům borců PIPES AND PINTS, za jejich tak potřebnou podporu a pomoc.

"PIPES AND PINTS - to jsou přátelé a díky nim jsme se dostali k Vám. Pipes and Pints je banda kluků, kteří nejen nás dělají lepší."

furstovi a

Radka a Martin dostali krásný nápad. Poslali nám finanční dar. Na preventivní rockové kalendáře PÁLÍ! 2020. A díky nim jsme mohli několik kalendářů věnovat do dětských domovů a azylového domu pro matky s dětmi. A tak rozšířili boj proti popáleninovým úrazům ještě mnohem dál. A věříme, že tak ochránili několik dětí, minimálně od strašné bolesti. (Info o kalendáři: http://pali.avalone.cz/rockovy-kalendar-pali2020)

Kalendáře co nejdříve rozvezeme a k tomu přidáme jako další dar pro všechny děti a maminky v obdarovaném zařízení preventivní programy PÁLÍ.

Jejich nápady a pomoc však tím neskončily. Nabídli další ohromnou pomoc. Každý měsíc odpracovat jednu hodinu pro děti po popáleninovém úrazu. Darovat každý měsíc částku za odpracovanou 1 hodinu v práci, na náš transparentní účet. https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2901779401&fbclid=IwAR1cI8uz4U26ofkV6SylRyaNn_SkbS_KtUXWHUpYwPXrOXFVORno5GLRqfI

Je nám to ohromnou ctí a velmi si toho vážíme. Pravidelně budeme informovat o využití tak cenného daru, věnovaného od srdce.
Radko a Martine, VELKÉ DÍKY! Moc si toho vážíme.

Děkujeme PIPES AND PINTS, za jejich krásnou hudbu, šíření síly, radosti, dobra a za to, že dělají lidi lepší.

Síla hudby, hudebníků a jejich fanoušků je obrovská.

furstovi c

Furstovi

KK-Pipes and Pints

 DĚKUJEME!


 

Síla hudby a jejích fanoušků je obrovská